Melyik metin2-es szerverfájlt ajánlanátok és miért?
Figyelt kérdés
Az van hogy szervert szeretnék készíteni csak azt észleltem, hogy van nagyon sok szerverfájl és nem tudom melyiket lehetne használni érdemlegesen... Olyanra gondoltam amibe nem nagyon van belenyúlva így teret adva saját elképzeléseimnek, illetve viszonylag stabil is... Ti mit ajánlanátok és miért? (a miért csak azért fontos mert így tudok mérlegelni)... Egy kikötésem van még hogy ha megoldható működő linket is mellékeljetek (köszi :D)... Akár pü-ben is várom a válaszokat de jobb is segítsünk mindenkinek :D2013. jún. 4. 21:30
1/1 anonim válasza:
Ha saját elképzeléseid szerint szeretnéd alakítani a szervert akkor instant szerver fájlt ajánlok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!