Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudnátok nekem PC játékot...

Tudnátok nekem PC játékot ajánlani?

Figyelt kérdés
Olyan játékot keresnék, amit tudnánk internet segítségével multiban-egymással/egymás ellen játszani barátnőmmel. Sajnos a két gép közül az egyik kicsit gyengébb, így az erős grafikákat inkább mellőznénk. Főként stratégia érdekelne, de megköszönök minden más fajta játékajánlatot. Magyar nyelvű (magyar nyelven elérhető) játékokat szeretnénk. Ez előtt Stronghold Crusader-el játszottunk..ami be is vállt, de már meguntuk! Hasonlók érdekelnének. Válaszokat előre is köszönöm.

2013. jún. 3. 22:26
 1/3 anonim válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=a5UFFjdH3Cc&feature=youtube_..

Eredetiben vedd meg! Olyan 1990 Ft az ára, én annyiért vettem.

Full Magyarositást beleértve a hangokat pedig netről tölthető le.

2013. jún. 4. 08:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is a StarCraftot, Brood War kiegészítővel ajánlom. Esetleg Age of Empires 1-2, kiegészítőkkel. A felsorolt játékok 2 ezer forint alatt kaphatóak.
2013. jún. 4. 14:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Régebben mi is játszottunk barátnőmmel közösen. Nagyon szerette a KaM-ot (Knights and Merchants). Egyszerű, nem gyors lefolyású (talán kicsit lassú is :P ), igényes játék, bár elég régi, viszont van olyan változata, ami az új oprendszereken is fut.

Boltokban nem valószínű, hogy kapható lenne, de ezen az oldalon megvásárolható, ha nem szeretnéd csak úgy letölteni valahonnan:

[link]

Ajánlom hozzá ezt a modot, 1-2 extra dolgot ad a játékhoz (talán kell is a multiplayer játékhoz, de ebben nem vagyok biztos):

[link]

2013. jún. 5. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!