Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft lagg?

Minecraft lagg?

Figyelt kérdés
Millió kérdés van ezzel kapcsolatban de hasonlót nem találtam. A minecraft akkor laggol csak ha az egeret mozgatom tehát ha mozgatás nélkül megyek, ugrok stb.. nem szaggat de ha elfordulok akkor egyből szaggat. Próbáltam beállítással variálni de nem nagyon jött be

2013. jún. 3. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
sztem töröld le az sokat segít és még az életedet is szebbé teszi
2013. jún. 3. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:
csak simán gyengus lehet a géped
2013. jún. 3. 20:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg gyenge a géped. Amikor elfordulsz, akkor újraszámolja a megjelenítendő chunkokat - és az már túl sok a gépednek.

Ha tudod lejjebb venni a grafikát, az segíthet, illetve a háttérben futó alkalmazásokat kilőni.

Ha pedig van elég RAM-od (mondjuk 2-4 GB amit nem használsz, ergo van a gépedbe 8GB körüli) akkor megpróbálkozhatsz RAMDisk-ről futtatni, az azért segít sokat, de csodát attól sincs értelme várni.

2013. jún. 3. 20:12
 4/7 A kérdező kommentje:

Elsőnek: szerintem megvan nem csak nekem hanem mindenkinek az a lehetősége, hogy azzal játszik amivel akar. Én sem szoktam napokat előtte tölteni nyugodj meg!

De valamit elfelejtettem leírni.. Köszönöm a hozzászólásokat de ez a probléma tegnap kezdődött mégpedig úgy, hogy reggel normálisan futott aztán egy betöltés után elkezdte a cirkuszt. Szóval egyszer csak elkezdett laggolni. Ja és nem eredeti ha ez számít valamit! Megpróbálom azt amit írtál!

2013. jún. 4. 08:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet h a mappon túl sok olyan cucc van amit updatelni kell. Tehát ha sok minecart-os rendszer vagy redstone van ami működik folyamatosan.
2013. jún. 4. 16:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Amúgy épp új világot csináltam és eleinte működött de 1-2 betöltés után elkezdte a laggot. Szóval nem volt még sok semmi olyan dologból ami alapból jobban szívja a gépet. De ezután az összes többi világomba is laggolok:/
2013. jún. 4. 16:20
 7/7 A kérdező kommentje:
És ha újra leszedném netről a játékot, újratelepíteném az segítene?
2013. jún. 6. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!