Minecraft lagg?
Valószínűleg gyenge a géped. Amikor elfordulsz, akkor újraszámolja a megjelenítendő chunkokat - és az már túl sok a gépednek.
Ha tudod lejjebb venni a grafikát, az segíthet, illetve a háttérben futó alkalmazásokat kilőni.
Ha pedig van elég RAM-od (mondjuk 2-4 GB amit nem használsz, ergo van a gépedbe 8GB körüli) akkor megpróbálkozhatsz RAMDisk-ről futtatni, az azért segít sokat, de csodát attól sincs értelme várni.
Elsőnek: szerintem megvan nem csak nekem hanem mindenkinek az a lehetősége, hogy azzal játszik amivel akar. Én sem szoktam napokat előtte tölteni nyugodj meg!
De valamit elfelejtettem leírni.. Köszönöm a hozzászólásokat de ez a probléma tegnap kezdődött mégpedig úgy, hogy reggel normálisan futott aztán egy betöltés után elkezdte a cirkuszt. Szóval egyszer csak elkezdett laggolni. Ja és nem eredeti ha ez számít valamit! Megpróbálom azt amit írtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!