Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy kell játszani a League...

Hogy kell játszani a League of Legends-t?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy 13 éves lány vagyok és miközben egy fiúhaverommal skype-oltam, ő közben ezzel játszott és azt mondta, nagyon jó, és, hogy átküldi a linket ahol le tudom tölteni. :) Tudnátok mondani pár dolgot, hogy hogy kell játszani? A Wikipédiát elolvastam ,de gondolom nem sokat ér, mivel gyakorlati játék... Mennyit foglal? :/ (mert sajnos nincs valami erős kapacitású gépem és rossz lenne, ha le kéne törölnöm még ami rajta van játék.)

Kérlek ne csesszetek le, még kezdő vagyok, és nagyon megköszönném, ha valaki segítene! :)

2013. jún. 3. 13:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Hát , egyrészt szerintem egy láynnak nem fog tetszeni .

Egy MOBA játék amúgy , nem foglal sokat (kb 3-4giga) és a gépigénye sem egy egetrengető dolog.

Igazából egy taktikai-stratégia játék amiben egy hőst irányíttasz (van asszem 110 különféle hős s játékban) . A játék lényege hogy az ellenfél bázisát leromboiljátok és a tietek épp maradjon . Amig tanulod a játékot prbáljd meg karikra buildet nézni , az a fontos , a tapasztaltabbak szintjén meg igazából a csapatjáték és a taktikátok számítt . Különböző kariosztályok vannak , van aki tanknak jó , van aki carry-nek stb...

2013. jún. 3. 13:41
 2/14 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen! :DDD
2013. jún. 3. 13:42
 3/14 anonim ***** válasza:
Idegesen VAGY teljesen lekábultan. Angol tudás nem árt.
2013. jún. 3. 13:56
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszi, jól tudok angolul :))
2013. jún. 3. 14:10
 5/14 anonim ***** válasza:
nezzel meg par videot a youtubon, tobbet er mind itt 2 oldalnyi szoveg
2013. jún. 3. 15:08
 6/14 A kérdező kommentje:
Köki, már találtam is egy jó tutorialt kezdőknek, sokat segített! :D
2013. jún. 3. 15:48
 7/14 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy én vagyok a rohadt béna ,de nem enged lépni!!!!! :(((

Beléptem a kezdőjátékba, és már az első utasítást nem tudom megtenni: Bele kell lépni valami kis körbe, de nem tudok mozogni!!!!! Se a WASD kombinációval, se a nyilakkal, se kattintással!!!!! :(( És lefagyott a gépem is.... :''(((

Annyira szar érzés.... ://

2013. jún. 3. 17:31
 8/14 Nami the Tidecaller ***** válasza:
Jobb egérgomb
2013. jún. 3. 20:59
 9/14 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm, végül is sikerült :'DDDDD
2013. jún. 4. 15:07
 10/14 anonim válasza:
Szia, ha akarsz, akkor vegyél fel barátnak, a barátaimmal játszunk, sokat, tudnál tanulni pár dolgot. Meg sokat segítenem, ha látnánk játszani. (név: fifi011)
2013. jún. 6. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!