Hogy kell játszani a League of Legends-t?
Sziasztok! Egy 13 éves lány vagyok és miközben egy fiúhaverommal skype-oltam, ő közben ezzel játszott és azt mondta, nagyon jó, és, hogy átküldi a linket ahol le tudom tölteni. :) Tudnátok mondani pár dolgot, hogy hogy kell játszani? A Wikipédiát elolvastam ,de gondolom nem sokat ér, mivel gyakorlati játék... Mennyit foglal? :/ (mert sajnos nincs valami erős kapacitású gépem és rossz lenne, ha le kéne törölnöm még ami rajta van játék.)
Kérlek ne csesszetek le, még kezdő vagyok, és nagyon megköszönném, ha valaki segítene! :)
Hát , egyrészt szerintem egy láynnak nem fog tetszeni .
Egy MOBA játék amúgy , nem foglal sokat (kb 3-4giga) és a gépigénye sem egy egetrengető dolog.
Igazából egy taktikai-stratégia játék amiben egy hőst irányíttasz (van asszem 110 különféle hős s játékban) . A játék lényege hogy az ellenfél bázisát leromboiljátok és a tietek épp maradjon . Amig tanulod a játékot prbáljd meg karikra buildet nézni , az a fontos , a tapasztaltabbak szintjén meg igazából a csapatjáték és a taktikátok számítt . Különböző kariosztályok vannak , van aki tanknak jó , van aki carry-nek stb...
Lehet, hogy én vagyok a rohadt béna ,de nem enged lépni!!!!! :(((
Beléptem a kezdőjátékba, és már az első utasítást nem tudom megtenni: Bele kell lépni valami kis körbe, de nem tudok mozogni!!!!! Se a WASD kombinációval, se a nyilakkal, se kattintással!!!!! :(( És lefagyott a gépem is.... :''(((
Annyira szar érzés.... ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!