Elise vagy Kha'Zix?
Hát igen ezt írná egy Bronze V.
Elise. Jó topra, midre, junglebe de még supportnak is, sokkal skillesebb mint khazix és erősebb is.
Bírom , jön a sok csíra a bronzokkal .. xd
Érdekes , gold lígben vagyok , és elsike kb topon is addig ér valamit amíg nem kap be egy yorickot , vagy valami baszott szopatós karit
Kha nem azért kapja mert magányos hanem mert nem látja az enemy de közel van.
1v1 op de nem lehet úgy építeni hogy jó legyen a damage meg tankos is legyen. Ez nem Darius.
Elisenek abyssal scepter meg iceborn gauntlet és megvan a damage is meg a def is.
Elise-t verem xin zhao-val, galio-val, lee sin-nel .
Ha van ilyen mindig leverem ,kha'zix-ot életembe talán egyszer vertem le szóval kha'zix.
Annyira bírom az ilyeneket :D Dehát én levertem ezzel ezt ezért azt kell megvenned! Nem mintha 2 teljesen más nehézségű és képességű karakterről lenne szó. Ki nem szarja le hogy leverted? Béna volt az elise. Kit érdekel hogy nem verted le khat? Béna voltál! Az hogy nem tudod hogy játsz egy karakter ellen az nem azt jelenti hogy az a kari hú de erős.
Képzeld Ryze Fizz nagy countere. Mégse tudnak engem leverni vele. KIT ÉRDEKEL?
Ha pusztán a karik képességét nézzük.
Elise-
Stun
Max HP/ Min HP DMG
Gapcloser
Spellwamp+attack speed
Untargetable
Nagy magic Burst
Spellek fele no-cost
Nehéz
Kha-
Ugrás
Heal
Invi
Nagy phy burst
Egy csecsemő is tudja használni.
Counter
Elise-
Lehet hogy ap de elég tankosra kell építeni. Nem elég a magic resist mert attack speedje is van ezért physicalba is tud ütni. Mivel tankos nehéz kicsinálni plusz a spellvampnak nincs nagy cdje. AoE-vel lehet szivatni mert a pókok nélkül kicsi a spellvamp.
Kha-
Thornmail stun szius, mint bármelyik adc csak ez melee. Iceborn meg frozen mallet javít valamit az esélyeken.
Melyik hogy bírja?
Kha mana nélkül kiszop, jó gyorsan elfogy, bukta a healt és az ugrást. Elisenek ugyanúgy megvan mind2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!