Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak engem idegesítt a fifa?

Csak engem idegesítt a fifa?

Figyelt kérdés

Hihetetlen komolyan nevetséges játék .. megvettem és állandóan nem egyszer ÁLLLANDÓAN jön valami csi**ka játszhatok akár milyen jól de mindig KIKAPOK. Engem felrúgnak semmi , lerántanak semmi .. én meg hozzá érek egy picit is már 11es piros lap .. kicsit kezd elegem lenni , egyik kart a földhöz is basztam ..

Úgy kaptam 5 gólt és kaptam ki 3-5re hogy 18 kaput eltalált labdám volt neki NULLLA .

Miért gyűlöl engem ez a tetves játék ?

2013. jún. 2. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyszerűen tudni kell játszani... és nem árt, ha van hozzá türelmed. Szerintem állíts a nehézségi szinten.
2013. jún. 2. 19:05
 2/5 A kérdező kommentje:

Emberek ellen nehézségi szintet állítani ?

Egyszerűen csak hihetetlen hogy mindig ellenem van az egész ..

2013. jún. 2. 19:26
 3/5 A kérdező kommentje:
megint játszottam egyet , utolsó emberrel lerúg semmi , 16 kapura lövés 11 kaput eltalált labda 3 kapufa és 1-3ra kikapok . Jah ellenfelemnek állandóan elé pattan a labda , komolyan csak én vagyok ilyen retek szerencsétlen ?
2013. jún. 2. 23:13
 4/5 anonim válasza:

Nem te vagy szerencsétlen, tényleg szar a játék. Buta az AI mint a segg, nem tud ésszerű helyzeteket kialakítani, így inkább szétcsalja az egészet, ha passzolsz, beadsz, szabadrúgást rúgsz, nagy eséllyel bepofátlankodik az ellenfél és onnantól hibátlanul elkezdi a társainak átadogatni a labdát. Gólt lőni képtelen az ellenfél, ahhoz túl hülye, kicsit megrángatom, 11-est kapok, de ha ő felrúg engem a tizenhatoson belül, minden megy tovább, mintha mi sem történt volna, pedig a hülye is látja, hogy büntető jár ezért.

Mielőtt kapom a zseniális kommenteket, hogy én vagyok a szar, leszögezném: régi FIFA-kkal játszottam és ott lealáztam a gépi ellenfelet és ami a legfontosabb, élvezhető volt a játék, haverokkal is sokat toltuk, az újakkal egymás ellen játszani se volt nagy élvezet.

2013. jún. 8. 10:20
 5/5 gyuri360 válasza:
Ez a fifa 19 egy trágya a játékosaid 5méterről nem tudják be rugni mikor becsúszol ott áll a játé kosod a labda mellet és persze hogy a 10 méterel arráb lévő játékosra vált át aki fekszik a packok nem adnak semmit rare players packból 82es tisont nyitottam a bot squad batleban 57es bronzokkal csavargat 16os ról 90neueremnek simán be megy én 11es ponttól ellövöm 90 lewandowskival a 55 bronz kifogja a pipát és mikor mondták hogy nem annyira a futás fog szerepet játszani de a 95futási sanét azért csak nem futja le egy 60futású bronz ennyit a squad batles ról
2019. jan. 29. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!