Csak engem idegesítt a fifa?
Hihetetlen komolyan nevetséges játék .. megvettem és állandóan nem egyszer ÁLLLANDÓAN jön valami csi**ka játszhatok akár milyen jól de mindig KIKAPOK. Engem felrúgnak semmi , lerántanak semmi .. én meg hozzá érek egy picit is már 11es piros lap .. kicsit kezd elegem lenni , egyik kart a földhöz is basztam ..
Úgy kaptam 5 gólt és kaptam ki 3-5re hogy 18 kaput eltalált labdám volt neki NULLLA .
Miért gyűlöl engem ez a tetves játék ?
Emberek ellen nehézségi szintet állítani ?
Egyszerűen csak hihetetlen hogy mindig ellenem van az egész ..
Nem te vagy szerencsétlen, tényleg szar a játék. Buta az AI mint a segg, nem tud ésszerű helyzeteket kialakítani, így inkább szétcsalja az egészet, ha passzolsz, beadsz, szabadrúgást rúgsz, nagy eséllyel bepofátlankodik az ellenfél és onnantól hibátlanul elkezdi a társainak átadogatni a labdát. Gólt lőni képtelen az ellenfél, ahhoz túl hülye, kicsit megrángatom, 11-est kapok, de ha ő felrúg engem a tizenhatoson belül, minden megy tovább, mintha mi sem történt volna, pedig a hülye is látja, hogy büntető jár ezért.
Mielőtt kapom a zseniális kommenteket, hogy én vagyok a szar, leszögezném: régi FIFA-kkal játszottam és ott lealáztam a gépi ellenfelet és ami a legfontosabb, élvezhető volt a játék, haverokkal is sokat toltuk, az újakkal egymás ellen játszani se volt nagy élvezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!