Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem indul a cabal?

Miért nem indul a cabal?

Figyelt kérdés

an error has been detected by the hacking protection system

an error has occurred while starts game guard.

please reboot your computer or start the game again.

if this problem continuse to occur please make an inquiry with the .erl file inside the game guard folder within the cabal online folder to the 1 on 1 inquiry center on the officail website

bekilépés nemjó ujraindítás nemjó ujra rakás nemjó

2013. jún. 2. 13:36
 1/4 anonim válasza:
Az írásaid alapján valami a GG-vel nem okés... Teljes hozzáférésed van a játékhoz? Ha nem, akkor próbáld ki azt, hogy bemész a Cabal Online mappájába, asszem C:\Program Files\Games-Masters.com\CABAL Online (Europe)\, és itt a cabalmain.exe-ből csinálj parancsikont. Helyezd el az asztalon, majd jobb klikk rá. A Cél rublikába, a szöveg végén nyomj egy Szóközt, majd írd be, hogy husky. (Valahogy így kell kinéznie : "C:\Program Files\Games-Masters.com\CABAL Online (Europe)\cabalmain.exe" husky ) Ez csak annyi, hogy nem fog launchert kérni, hanem egyből a játékot indítja el, patchkeresés nélkül. Ha kijön egy új patch, akkor nem engedi elindítani a játékot, és a launcherrel kell patchelned. Próbáld ki ezt, ha még így se megy, dobj egy privit, és beszélgetünk. Lehet fórumon megvan a megoldás.
2013. jún. 2. 22:00
 2/4 A kérdező kommentje:

majd megpróbálom de aszt nem fűztem hozzá hogy eddig sose volt ilyen gond csak nem játszottam vele e

gy 1-2 hónapig és ezt csinálta

2013. jún. 4. 16:49
 3/4 A kérdező kommentje:
na megcsináltam amit mondtál münködött de rá egy napra megjelent valami frissítés és ha a másikal elindítom hogy leszedje hogy tudjak játszani akkor miután leszedtem akármeiket indítom el nem tölt hanem csak fehér lesz a kép és nemcsinál semmit akármennyit várok mi a gond? persze ujraindítani próbálta a gépet meg a másik parancsikonnal is próbáltam
2013. jún. 8. 14:08
 4/4 A kérdező kommentje:
azt mondtad irjak privit de azótase irtál vissza a cabal meg kezd az agyamramenni nehéz röviden leírni de amit csinál az már felháborító mondjuk bekapcsolom a gépet elinditottam azután amit javasoltál münködik kilépek vissza utánamár nemjó mert meginz azt a hacking os dolgot írja ki aztán h megint elpróbálom indíttani még a képet se töltibe csak az ablakot de az nemválaszol és nemis fog elindulni ugyhogyienkor ujra indítom és tök véletlenszerü hogy ki irja azt a hackinges dolgot de ha az egyik elindításnál kiirja utána már nem tőlt be a cabal és ahoz hogy jólehessen ujra kell indítanom a gépet igen mindet csináltam amit javasoltál de ezt csinálja és nemértem jóformán mi a szar van 50% eséllyel szokott lenni hog ki irja e a hackingos dolgot vagy nem de ha 1 kiirja ujrakell indítanom a gépet mert mert külömben utána akárhányszor próbálom nem fogja betölteni a cabalt ujra kell indítanom elég sűrün fogalmaztam azért mert remélem értelmezni tudod.
2013. jún. 11. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!