Tudtok mondani a Csábításból jeles játékhoz hasonló játékokat?
Sziasztok! :))
Tudtok mondani a fent említett játékokhoz hasonló játékokat ? :)) előre is köszönöm :)
Ez egy Japánok által készített Visual Novel, ami még nem nagyon elterjedt Magyarországon, így csak fanok által vannak magyar fordítások, angolul sokat lehet találni (meg persze japánul, de hát azt köszi -.-)találtam egy kis szösszenetet, ez letölthető [link] sajnos olyan 5-10 perces az egész, de aranyos...
ezen az oldalon lehet ismertetőket találni, angolul/japánul le is lehet tölteni párat... nyelvtanulásnak nem rossz :P [link]
FIGYELEM!!! vannak +18 játékok is az oldalon, aki nem akar ilyennel találkozni ezeket kerülje: hentai, yaoi, yuri
utolsó kommentelő :
Köszönöm a segítséget :D igen a Hentai az nagyon durva szokott lenni :D:S a többi az még nem akkora nagy baj, de a Hentai...nost az rendesen odab*sz, elnézézést a csúnya szóért :S:))
Utolsó előtti kommnetelő :
kipróbáltam az általad belinkelt játékot, és hááát...nagyon angol tudoás kell hozzá, én meg ezzel a csekély némtettudásommal nem megyek sokra xD( csak úgy zárójelben megjegyzem, de bocsi ha a csekély(J) szót rosszul írtam, de ennek a szónak keverem a "jö" betűkét :DDD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!