Akinek megvan annak hogy tetszik.mert jobb mint a WoW és pont ezért én nem vok WoW-os.
2009. okt. 7. 06:10
1/10 anonim válasza:
éppen most teszem fel patcheket:) Szerintem nagyon jó kis game, meg haverom szerint is. Simán le fogja pipálni a wow-ot.Simán.
2009. okt. 7. 15:50
2/10 anonim válasza:
A wownál szinte minden jobb. Nem tudom miért olyan nagy szám egyáltalán. Talán a reklám miatt. Az Aiontól meg több eredetiséget vártam volna. De így sem rossz.
2009. okt. 7. 16:10
3/10 A kérdező kommentje:
Akk király!már leszedtem most patchelem de az 1.5.0.8-as patchet nem találom mert kell a szerverhez.Hát ez van.:D
2009. okt. 7. 17:07
4/10 anonim válasza:
melyik szerveren játszol? bocs h kérdezek de érdekelne naon...
remélem ingyenes... drága az eredeti?
2009. okt. 9. 20:28
5/10 ashyn válasza:
az eredeti kb havi 3600-4000 Huf,amugy az AION az eddigi legjobb MMORPG..(100/97 értékelés(sztem ez jelent vmit:))
Amugy az Aion nagyjábol a Lineage2,WoW keveréke...nagyon tuti cuccot hozott ki az NCSoft
nem kell letölteni az egész játékot amugy:
Letöltitek az NCSoft Launchert,és az megcsinál mindent a letöltéstöl a telepitésig
2009. okt. 18. 20:23
6/10 anonim válasza:
Egyszerűen imádom!:) Ha kártyával fizetsz neten akkor kb annyi, mint wow. Minden megvan benne ami wow-ban, csak sokkal szebb és hangulatosabb.
Asmodians ftw
2009. nov. 12. 13:19
7/10 anonim válasza:
Úgy hallottam a PvP elég vontatott,nem olyan mint a WoW-ban. Az lenne a kérdésem,hogy mennyire nagy a világ,szal nagyobb-e a barangolási lehetőség mint WoW-ban,illetve arena létezik-e, meg battlegroundsok,nem csak akkor van-e PvP ha találkozol valakivel fejlődés során?:)
2009. nov. 26. 09:36
8/10 anonim válasza:
a repülés ötlete (főleg annál a lebegő monstánál) és a grafikája odab*sz!
mekkora a terep, tudja valaki? kb. átszámítva vagy WoW-hoz, LineAge-hez hasonlítva. (régen egy Dark and Light nevű német izének volt óóóóóriási terepe...)
2010. jún. 11. 23:16
9/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tecik a repülés és a nagyon jó grafikája miatt
Meg amikor kell csinálni a characktert az elején az nagyon jól meg lett csinálni szinte saját magadra formálhatod
2010. aug. 14. 19:46
10/10 anonim válasza:
Nagyon nagy a terület: ) van halom map. és igen van pvp zóna:P. abyss(valamilyen űr féle. és területeket is lehet foglalni:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!