Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valami jó SinglePlayer játékot...

Valami jó SinglePlayer játékot esetleg?

Figyelt kérdés

Most viszem az Obliviont...

Nem tudnátok valamilyen jó kis játékkot mondani?

A vidikártya ATI HD4200...

A proci sokkal jobb, de fölösnek tartom leírni, mert a VGA integrált, és úgyis az határoz meg mindent :D

2013. jún. 1. 23:32
 1/3 stalkerboss válasza:
Pac man esetleg a Super mario többet nem ismerek...
2013. jún. 2. 00:28
 2/3 A kérdező kommentje:
...
2013. jún. 2. 10:45
 3/3 sKillEr96 ***** válasza:

S.T.A.L.K.E.R. - Shadow Of Chernobyl

Penumbra (Overture, Black Plague, Requiem)

Amnesia

Sacred

Gothic 1-2-3

Fate

Civilization-sorozat

Dead Space (nem biztos, hogy elfut, de az elso resz szerintem igen)

Crashday

Flat Out 1-2

Legend - Hand Of God

Loki

Painkiller (az elso resze biztos elfut a gepen, de szerintem az Overdose es a Battle Out Of Hell is)

Doom 3

Anna

Frets On Fire FoFiX moddal (Guitar Hero-szeru, csak kb 10ezer zenet tudsz leszdni hozza, amugy FULL ugyanolyan)

Guitar Hero 3 (es World Tour, mondjuk annak nem tudom a gepigenyet, es kicsit szerintem rosszabb is lett, mint a 3)

Most csak ennyi, bocsi, ha nem mindegyik gut el a vidikartya miatt, de nem tudom a gepigenyuket pontosan, nekem minden gond nelkul elfut, ezert nem nezem a kovetelmenyt, de igyekeztem nem tul fullos grafikaju jatekokat mondani!

2013. jún. 2. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!