Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft szerver gond, válasz?

Minecraft szerver gond, válasz?

Figyelt kérdés
A szerveremet át szeretném állítani, hogy kreatívba legyünk, de nem tudom. Semmilyen parancsot nem enged, pedig enyém a szerver. Hiába írtam be magam az "ops" mappába, hiába írtam át a gamemode-t 1-re, egyszerűem semmi. Válasz?

2013. máj. 31. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Ird be amikor elinditod a szerot a kezelofeluletbe hogy /op (a neved)
2013. máj. 31. 22:04
 2/4 anonim ***** válasza:
1. válaszolónak igaza van. a run.BATot elindítod, és beirod h gamemode 1 neved, itt engedi akkoris ha nem vagy op
2013. jún. 1. 20:16
 3/4 A kérdező kommentje:

A /op nem működik, már azt is próbáltam, csak ugyanazt írja.

"I'm sorry, but you do not have permission to perform this command. Please contact the server administrators if you believe that this is in error." Pedig ez az én szerverem!!! Az első amit csináltam. A beállításokon semmit se módosítottam. Válasz...?

2013. jún. 2. 13:25
 4/4 T-800 terminator válasza:
Ha bukkitos akkor a szerver mappájába bemész és keresel egy olyan szöveges dokumentumot hogy ops.Oda beírod a neved és utánna a run.bat-ba.ja nekem így sikerült mert nekem is van:)
2013. jún. 14. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!