Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért írja, hogy "corrupted...

Miért írja, hogy "corrupted save"?

Figyelt kérdés
A "DMC Devil Máy Cry"-kal játszottam,elvették az áramot és kikapcsolt a gép.Mikor újra bekapcsoltamazt hozta elá a játék,hogy a mentéssel a fent említett baj van.Mi lehet az oka?Mit tudok tenni?

2013. máj. 31. 14:42
 1/3 sKillEr96 ***** válasza:
Lehet, hogy az aramszunet miatt megserult a savegame (ha mondjuk autosave van minden kilepesnel), es nem tudja olvasni, mivel nem tudta teljhesen elmenteni az aramszunet miatt. Ez ellen (szerintem) nem tudsz sajnos mit tenni, max. annyit, hogy letoltesz egy mentest a netrol, amiben a jatekos ugyanott tart, ahol te tartottal.
2013. máj. 31. 14:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkorse,ha az áramszünet előtt nem játszottam,hanem kezdtem az új szintet,s pont egy cinematic ment?
2013. máj. 31. 15:10
 3/3 sKillEr96 ***** válasza:
Akkor lehet, hogy pont csak "rasegitett" a dologra a cinematic, mert ugye ott nem volt adat elmenteni... De nem biztos, nem ertek az ilyenekhez, csak sok tapasztalatom van jatekokkal, mentesekkel.
2013. máj. 31. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!