Nektek ezek közül melyik tetszik a legjobban?
Wizardry 8
Gothic 3 Golden Edition
Dragon Age:Origins
Fable:The Lost Chapters
The Witcher
Mass Effect
Baldur's Gate
Baldur's Gate 2 The Shados Of Amn
Jade Empire Special Edition
Mindegyik megvan,és nem tudom,hogy melyikkel játszak! :)
Nektek melyik a kedvencetek?
Miért épp az? :D
Ezek közül csak a Fable-el játszottam, de egyik kedvenc játékom.
Viszonylag hosszú, élvezetes kampánya van, és még utána is tudod folytatni (csak hagyd végigfutni a játék végén a credits-et 10-20-szor, és visszadob egy idő után a játékba, ott ments). Rengeteg fegyver van benne, rengeteg ellenfél, különböző döntéseket hozhatsz, és nem (teljesen) a játék irányít.
Tele van felfedezendő extrákkal, különböző titkos helyekkel, fegyverekkel, ruházattal. Házasodhatsz is, a kocsmában hazárd játékokkal játszhatsz stb.
Tehát egy univerzális játék így összefoglalva, és nagyon hosszú időn keresztül elszórakoztat. Csak ajánlani tudom.
Ui.: Az úgynevezett Demon Door-okhoz ne használj walkthrough, max végső esetben, mert magadtól rájönni különleges érzést biztosít :)
Nekem is a Fable az egyik kedvencem,bár a felsoroltak közül mindegyik a kedvencem,ezért is vagyok problémában xD
Köszi,persze mentek a zöld kezek! :)
Jöhetnek még válaszok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!