Hogyan éri meg jobban Xbox-ra játékot venni? CD-n vagy online letölteni?
Szeretnék venni pár új játékot! A baj csak az, hogy nem tudom eldönteni milyen módon vegyem meg: hagyományosan elmegyek és megveszem boltban vagy letöltöm az online áruházból. Szerintetek melyik a jobb megoldás? mert az csak jobban mutat ha megveszem CD-n meg akkor esetleg kölcsön is tudom adni viszont attól félek, hogy mi van ha össze karcolom/töröm.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Nekem pl egy játékomon sem látni még mikro karcot sem,nem kell kapkodni míg az ember kicseréli a lemezt,és akkor nem lesz gond.
A kölcsön adásnál vigyázni kell mert általában akkor karcolódnak össze a játékok "nem az enyém nem számít" szlogennel.
Pl: én nem adok kölcsön játékot mert egyszer tettem meg, és jó rá b...tam azzal nyitott az ember hogy le ejtette otthon,és ahogy megpróbálta elkapni még rá is lépett,nem tört el a lemez de olyan karcos lett mint az állat ki is perkáztattam vele az árát.
A játékok némelyikét érdemes a Live-ról megvenni mert jobb áron van mint a boltban nézegesd meg őket és ott vedd ahol olcsóbb.
köszi! de akkor nagy különbség nincs közötte, hogy letöltöm vagy megveszem boltban?
Esetleg még annyi,hogy sokszor látom, hogy valami "online pass"-ról vagy hasonlóról írnak, hogy tartalmaz. Az mi? vagy mire jó?
Annyi a különbség kb hogyha behal a HDD akkor a rajta lévő játékoknak szevasz de ha lemezen van akkor veszel egy új vinyót és újból feltelepíted.
Az online pass az ilyen Fifa 13, COD multiaihoz kell.
Nem mindegyikhez kell.
Pl.Resi 6,Sniper Elit V2,Borderlands 2 stb.. nem kell.
Csak pár game amihez szükséges a legtöbbhöz nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!