Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van itt olyan aki teljesen...

Van itt olyan aki teljesen pro a wowban szoval minden tud a játékrol amit tudni lehet?

Figyelt kérdés
Ha lenne egy jelentkezö akkor lécci adjatok meg egy email cimet és néhanapján irnák néhány kérdést???? nem vok noob csak még néhány dolgot tisztáznom kéne lécci vki segitsen!!!
2009. okt. 6. 12:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
kocka noob lol vagy inkább:)
2009. okt. 6. 13:19
 2/12 A kérdező kommentje:
képzeld el hogy nem vok kocka mert napi 4 oránál sosem játszok többet ami egy kocka esetében min 8 ora lenne
2009. okt. 6. 14:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát azért 4 óra elég sok én Régen wowztam mit akarsz tudni?
2009. okt. 6. 14:51
 4/12 A kérdező kommentje:
dehogy sok hisz csak nézd meg a napi rendemet: reggel 8-tol 3-ig suli 3.töl 5-ig tanulás (mindent megtanulok leirok!!!) utána egy ora torna és 6-tol este tizig wow mert ugysincs más dolgom szoval és lécci email simet adj meg hogy oda tudjak irni
2009. okt. 7. 15:48
 5/12 anonim ***** válasza:
Méghogy nem kocka:D.
2009. okt. 8. 17:09
 6/12 A kérdező kommentje:

na hát ti komolyan nem értitek ki az a wow kocka!!!!!!!4

a szomszédságomba a wow-kockák söt az egész faluba napi szinte 10 orát játszanak még éjjel is 4-5- öt s nekem akkor az az esti 4 ora mi az????? semmi!!%!4

2009. okt. 9. 05:48
 7/12 anonim ***** válasza:
A wow egy 8 éveseknek való szines, 4 pixelből álló karakterekkel teletűzdelt varázslós, "most én megmutatom h 1 játékban vagyok valaki mert az én fejletségem 78..., de a való életben 1 senki vagyok" , gagyi szar szemét fostalicska, függőséget okozó, el kellett volna vágni a torkár aki kitalálta :) igénytelen játék!!
2009. okt. 10. 08:45
 8/12 anonim ***** válasza:

Jó azért télleg nagy szar az egész(még jó hogy abbahagytam).

A kockákkal akiknek nincs élete csak accountja azokkal kéne valamit csinálni, DE aki csak szórakozásból, kikapcsolódásból és mértéket tartva ül le játszani azzal nincsen semmi gond. Egyébként ez a játék az elején még nagyon jó volt amíg ki nem jött Lichking meg a többi, DE mára már nem szól többről mint a pénzszerzésből. Az egész már kezd sablonossá válni. Iskolában csak azt hallom, hogy Hallod éjjel mien epic cuccost szereztem és azzal elmentem a bg-re és ott legyaktam mindenkit. Már kezd elegem lenni belőle. Egyébként nem vagy kocka, ha csinálsz még mellette még valamit és az a 4 óra nem csak wow-ozással megy el.

2009. okt. 10. 09:49
 9/12 anonim ***** válasza:

"Neked van WOW accountod?"

"Nem, nekem életem van!"

2009. okt. 10. 10:22
 10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítökész válaszokat!!!!!!!!!!:::::(((((
2009. okt. 11. 05:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!