Van itt olyan aki teljesen pro a wowban szoval minden tud a játékrol amit tudni lehet?
na hát ti komolyan nem értitek ki az a wow kocka!!!!!!!4
a szomszédságomba a wow-kockák söt az egész faluba napi szinte 10 orát játszanak még éjjel is 4-5- öt s nekem akkor az az esti 4 ora mi az????? semmi!!%!4
Jó azért télleg nagy szar az egész(még jó hogy abbahagytam).
A kockákkal akiknek nincs élete csak accountja azokkal kéne valamit csinálni, DE aki csak szórakozásból, kikapcsolódásból és mértéket tartva ül le játszani azzal nincsen semmi gond. Egyébként ez a játék az elején még nagyon jó volt amíg ki nem jött Lichking meg a többi, DE mára már nem szól többről mint a pénzszerzésből. Az egész már kezd sablonossá válni. Iskolában csak azt hallom, hogy Hallod éjjel mien epic cuccost szereztem és azzal elmentem a bg-re és ott legyaktam mindenkit. Már kezd elegem lenni belőle. Egyébként nem vagy kocka, ha csinálsz még mellette még valamit és az a 4 óra nem csak wow-ozással megy el.
"Neked van WOW accountod?"
"Nem, nekem életem van!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!