Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ismer valaki pár jó horrorjáté...

Ismer valaki pár jó horrorjátékot?

Figyelt kérdés
Amnesia, Penumbra féle játékokra gondoltam. Az sem baj ha Point and Click.

2013. máj. 29. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Scratches - Director's cut

Point and click, de nagyon ijesztő tud lenni.

Call of Cthulhu

2013. máj. 29. 18:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Jóknak néznek ki. Köszönöm szépen! :)
2013. máj. 29. 18:22
 3/4 sKillEr96 ***** válasza:

Penumbrta es amnesia a horror istenei, nem nagyon letezik a szintjuket megkozelito jatek, de vannak azert hasonlok...

Eleusis (kicsit felelmetes hangulat)

Anna (NAGYON nyomaszto, miutan bemesz a hazba, raadasul haverommal ketten egy ora hosszat okoskodtunk, mire tuljutottunk az elso kb 5 percen :D)

Eire (indie horror, de ott van :D)

SCP: Containment Breach (errol csak annyit, hogy 17 eves letemre nem mertem sotet szobaban pislogni 2 ora jatek utan, es nem mertem leoltani a villanyt, indie horror)

SCP-087-B (indie horror, de a lepcsohaz... probald ki es megtudod, assszem 3,54 MB, de 3D-s meg minden, csak ajanlom, foleg hajnali 2 fele xD)

SCP-087-A (asszem legalabbis hogy A, de lehet, hogy csak SCP-087, nagyon realisztikus tud lenni a grafja)

Slender: The Eight Pages (az eredeti)

Slender: Sanitorium

Slender: The Arrival (agyonf0stam magam alatta xD)

Remelem, tetszenek, szep almokat ;)

2013. máj. 29. 18:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Eleusis-al meg a Slenderekkel már volt dolom, de a többit kipróbálom :) Köszi szépen! Nektek is szép álmokat xD
2013. máj. 29. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!