Parkour07 kérdése:
Miért nem indul el a Prince of Persia The two thrones?
Figyelt kérdés
Eredeti boltban vásárolt verzió van meg. Mikor feltelepítettem, be kell írni a kódot és ellenőrzi a lemezt, és ekkor nekem ezt írja ki: "Disc read error when checking disc. Make sure a licensed disc is in the drive, the disc is not damaged and the valid Disc key is entered." Régen nem volt ilyen probléma, gond nélkül működött, nemegyszer végigvittem már. De most ezt írja ki és alig akarja beolvasni a dvd-t úgyhogy a telepítéssel is megszenvedtem. Egyébként a Warrior Withint is nehezen olvassa be, nem tudom lehet-e összefüggés de csak ezeknél a PoP játékoknál csinálja ezt semmi más játéknál nem.2013. máj. 29. 12:37
1/4 anonim válasza:
crackeld, akkor menni fog cd nélkül
2/4 anonim válasza:
hoppá lemaradt, hogy próbáld meg másik CD key-el
ha azt elfogadja de a játék utána sem indulna, akkor még egy crack pluszba
3/4 A kérdező kommentje:
köszi így már megy
2013. máj. 30. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!