Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A gta4 valamikor szaggat a...

Fastdead kérdése:

A gta4 valamikor szaggat a gépemen, valamikor nem. (10-15 másodpercenként váltakozik) mit tegyek?

Figyelt kérdés

Grafika lowon, mert tudom hogy magasabbon rosszabb lenne.

gépem nagyvonalakban:

2x 1ghz cpu (amd)

2gb ddr3 memória

vidikártyát nemtudom.

a gép 1 alap acer aspire one 722 (notebook)

van valami fps-növelő program, esetleg a legkissebb beállításokhoz valami segítség, mit mire állítsak?

köszönöm előre is.

2013. máj. 28. 21:21
 1/2 anonim ***** válasza:

Először is patcheld a játékot, én gépen sem birja a gta 4-et a megjelenési állapotában. (6mag 3ghz, 8giga ram, hd6870)

Borzasztó optimizálatlanul került piacra, patchek nélkül gyakorlatilag használhatatlan. Ha nem lenne jó patch után sem akkor új gép segitene max.

2013. máj. 28. 22:53
 2/2 A kérdező kommentje:
próbáltam petchelni, de valami file-t nem enged írni, mert meg kell erősítenem, hogy van rá engedély. megnéztem a file-okat és a kérdéses file patch előtt 88 kb. amikor meg kéri a megerősítést, 0 kb. most mi van?
2013. máj. 29. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!