Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » (LOL) Mi a véleményetek...

(LOL) Mi a véleményetek Draven-ről?

Figyelt kérdés
Megbántátok hogy megvettétek?Rankedre érdemes vinni? Könnyű vele játszani? Vagy bármilyen érdekes infót irjatok légyszives
2013. máj. 28. 20:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Draven jó kari, csak meg kell tanulni vele játszani, de nem nagy kunszt, nem bántam meg, de Leonát jobban bírom, rankedre is csak akkor érdemes, hogyha nincs sok lane blocker... de azokból van bőven... szerintem vedd meg ! :)
2013. máj. 28. 20:27
 2/2 Dubikah ***** válasza:
Draven az egyik legjobb ADC, early-mid gameban Varuson kívül senki nem tudja megölni(persze csak ha tudsz vele), Thresh supporttal a legjobb. Ha early / mid game hőst akarsz akkor vedd meg. Ha late game hőst akkor Vayne(szerintem a legjobb late carry), MF, Cait.
2013. máj. 28. 21:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!