Sims3-m Évszakok telepítés?
A crack fájlokat rendszerint, Bin mappába másolom,felülírással valamint kért egy alapjáték frissítést is,semmi gond nem volt közben illetve az Origin is regisztrálva van.Mind ezek ellenére a játékban lévő menü betöltését követően,hiba üzenetet kapok mi szerint probléma van a lemezhitelesítéssel,helyezzem be az Évszakok cd-t.
Nem tudom mit tehetnék,letöröltem délután majd később újra telepítettem de semmi változás nem történt..
Köszönöm a válaszokat !
Program files mappában van minden és csak az alapjáték razor típusú viszont a kiegészítőt máshonnan szedtem le.. lehet,hogy ez is gond?(erre pont nem gondoltam)
De megfogadom a tanácsod leszedem DVD5-ben mindet,hátha nagyobb sikerem lesz,vagyis bízom benne..
Aztán ha nem sikítok : D
Nekem fent volt a Gold Edition kiadás, erre akartam az egyetemet rátelepíteni és nem engedte. Utána leszedtem a DVD5 verziót ( alapjáték és kiegészítők ) és így engedte és fut is a gépemen.
Telepítési sorrendet betartottad?
Esetleg fent vagy valamelyik torrent oldalon?
Hát igen, úgy biztos könnyebb lenne.
Igazából ha csak ez az egy kieg menne fel rá, akkor egyszerűbb dolgod van. Én megpróbálnám a helyedben az, hogy leszedem az egész játékot és feltelepítem újra. Gondolom a The Sims 3 alapjáték mikor felkerült a gépedre crackelted. Na most, ezt ne tedd meg telepítés utána, hanem mindig az utoljára feltelepített kiegészítőt kell crackelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!