Minecraft Pocket Edition 0.6.1, 0.7. 0 multi?
2 kérdésem lenne,
0.7.0-ás verzió elvileg már kijött, de nem találok sehol letöltési linket.
0.6.1es verzióban lehet valahogy multizni? vagy én csatlakozzak egy ismeretlen szerverre, vagy tudjak CSAK a barátommal lenni egy szerveren.(200km-re lakik)
Kerestem mindenhol googléba, letöltöttem a BLockLauchert is, de sehogy sem tudom hogy kell szervert csinálni, vagy belépni.
Én úgy tudom, hogy csak helyi hálózaton lehet multizni, vagyis kapcsolódtok 1 routerre, és játszotok, szóval az 200km-ről nem fog menni.
Letöltésben nem segíthetek, mert a játék fizetős, és ez nem warez oldal.
A 0.7 még nem jött ki.
Multizni csak azonos hálózaton lehet. Keress rá hogy lehet két gépet nagy távolságból összekötni "LAN"ba hátha találsz valamit.
Minecraft Pocket Edition 0.7.4 vagy 0.7.5+-ös verzióval lehet multizni, nekem van is 1 szerverem.
Rányomsz a "Play" gombra, ott a jobb felső sarokban arra a gombra, hogy "Edit", és megint a jobb felső sarokban az "External" gombra, majd beírod:
Name: A szerver neve, ide azt írsz amit akarsz
Adress: 188.127.148.61
Port: 19132
Hozzáadod a szerver az "Add Server" gombbal, majd megnyomod megint a "Play" gombot, és már játszhatsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!