Lol pantheon? (lissandra patch)
Figyelt kérdés
arra lennék kiváncsi hogy pantheon mennyire erős karakter?megéri?és ha van tapasztalat miért tetszik?vagy miért nem?de az se lenne feles infó ha ajánlanátok valami karaktert.köszi :)2013. máj. 27. 17:10
1/3 anonim válasza:
Ha vagy már 30-as akkor tudom Pantheont ajánlani. Egyszer játszottam solo toppon egy olyan Panth ellen, akinek elképesztő volt a mana regje, és nagyon idegesített, hogy minden 3 másodpercben dobta rám a dárdáját :)
Solo topra Jaxet, Shent ajánlanám kezdésnek.
2/3 A kérdező kommentje:
ümm még csak 13-as vagyok de volt már egy 11-es karim xd most fiora-al játszok elég jól de gondoltam megveszem mert tetszik :)
2013. máj. 27. 19:19
3/3 anonim válasza:
Rettentően erős a pantheon gyűlölöm Gangplank tulajként
kivédi a q-mat .
Csak ad rúná vegyél neki és kib@@szott erős sebzése lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!