Van még magyar WoW 2.4.3-as szerver?
Figyelt kérdés
Én nem találtam, most angolon játszom, de ha ti tudtok olyanról, ami megmaradt ezen a patchen, akkor írjátok már meg!2013. máj. 26. 17:55
1/7 Csiß válasza:
ez vanilla? mert az engem is érdekelne ^^
2/7 A kérdező kommentje:
A Smolderforge-n és a Vanilla WoW-on játszom, külföldiek, ezért hátha találnék egy magyar is....
2013. máj. 27. 15:14
3/7 anonim válasza:
Magyar nincs. Néha olvasom, hogy nyit vki egy új magyar bc-s szervert, de általában 1-2 hónapon belül bezárnak mert nincsenek már játékosok.
Én külföldi bc-s szerveren játszom.
A fenix wow-on, itt kb 2200 player van esténként, vannak magyarok is, magyar guild is.
Van még a hellgroung.net szerver(1400-1500 player), itt is sok magyar van. Horda oldalon van egy nagy magyar guild is.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2013. máj. 30. 20:38
5/7 Rocky1987 válasza:
Most indult egy új magyar 2.4.3 realm!
6/7 anonim válasza:
Sziasztok!
Van még magyar 2.4.3 szerver,szeretnénk ha sikerülne összehozni egy jo magyar kozosseget! Karakter athozast is tudtok kervenyezni!
www.ultimatewow.eu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!