Feral Heart-ra hol tudok regisztrálni?
Figyelt kérdés
Van egy játék, a neve Feral Heart. Nem tudok rá regisztrálni. Mindig ezt írja ki: Registration closed, try later (vagyis ez áll a bejelentkezés felett). Valaki tudna adni esetleg egy karaktert? Vagy segítenétek? Ja és még arra lennék kíváncsi, nem-e vírusos és hogy gyengébb gépen is fut?#feral heart regisztráció
2013. máj. 26. 16:21
1/7 anonim válasza:
nállam is ez van ha meg eszt próbálom : [link]
be ad valamit
2/7 anonim válasza:
azt jelenti hogy éppen nem lehet regisztrálni mert lehet hogy fejlesztés alatt áll vagy ilyesmi :D
3/7 gülümaci válasza:
Hello, én sem tudok regisztrálni szóval ha olvassa ezt valaki aki tud légyszives csináljon már nekemis egy karit.
Előre is nagyon köszi:)
4/7 anonim válasza:
néha nyitva van a regisztráció, éjfélkörül vagy hajnalban.
5/7 anonim válasza:
Általában hajnali órákban nyitják meg a regisztrációt (hajnali 1 és 3 között)
7/7 anonim válasza:
Sziazstom én mindnhol mást hallok én azt hallottam először hogy VASÁRNAP 10 és 13 óra közt lehet de már nem emlékszem mikor regisztráltam sajna :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!