Megéri Most Aion Eu-ra menni?
Figyelt kérdés
mennyi ott a GP ára pontosan megtudjátok mondani? és hogy nehéz e kifaromlni most jelenleg Na-n játszom de zavar a ping.Mert olvasom sok helyen hogy lvl 50 és meg le sz gp ára de az sztem elég hosszú folyamat hisz nincs rendes FTS -se nem? meg max 1 kk-t tudsz eladni sima vendornál és se lfg se hirdetni se semmit nem lehet kb. Egyedül ping miatt érdekelne a szeró mert biztos h könnyebb a pvp ott mint NA. Érdemes e váltani ?2013. máj. 25. 14:55
11/15 A kérdező kommentje:
jézusom :D
2013. máj. 25. 16:08
12/15 anonim válasza:
Aether gyüjtésel kapcs. azt olvastam ,hogy nem éri meg mivel csak nagyon olcsón lehet eladni őket és nem lehet nyerni rajta semmit .
13/15 anonim válasza:
ez szerver/idozites fuggo, figyelni kell a brokert
nekem anno az infiniten bevalt
14/15 A kérdező kommentje:
írod hogy szerver függő de előre nem lehet tudni melyik a legjobb :D
2013. máj. 25. 16:25
15/15 anonim válasza:
Szinte mindegyik egy kutya....ha regi jatekos vagy siman ossze szeded,de az nsofton is...ott is volt mar 1 billiom.Ha meg nem nezegess mit hogy vesznek stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!