A suli egyik üres termében szoktunk felelsz vagy merszezni, netán csók vagy tapizni. Milyen tippeket, ötleteket tudnátok írni, amivel feldobhatjuk a már kissé unalmas kérdéseket? 14/L
Ha valaki nem ismeri a csók vagy tapi játékot,akkor röviden elmondanám,hogy miről van szó: Pörög az üveg,aki felé fordulva megáll,annak el kell döntenie,hogy megcsókolja valakinek valamilyen testrészét,vagy megfogja valakinek valamelyik testrészét.
Viszont kicsit már unalmas,hogy mindig ugyanazok a kérdések. Leginkább ezek a kérdések szoktak előfordulni:
Felelsz vagy merszben,felelésnél: Ki tetszik,kibe vagy szerelmes?
Felesz vagy merszben,merésnél: Nyald meg a táblát/fogast stb.
Csók vagy tapiban,csóknál: Csókold meg a homlokát. Ennél nem szoktunk merészebbeket csinálni.
Csók vagy tapiban,tapinál: Masszírozd meg a lábát vagy a nyakát.
Kb. ennyi. Milyen másfajta kérdéseket,feladatokat tudtok,amik kicsit eltérnek ez előbbiektől?
De azért ne legyenek ANNYIRA durvák, meg ugye egy suliban vagyunk,tehát vetkőzés,stb. nem helyénvaló.
Tudnátok segíteni nekem? Minden normális válaszért megy a zöld kezecske.
U.i.: Tudom,hogy ez a 45555666. kérdés ilyen témában,de végigböngésztem mindet,és egyikben sem találtam igazán jó dolgokat..:S
Felelés: Szőrös e a s*nád, farkad. Láttál már fiút meztelenűl? Hogyan?
Merés: Ülj valaki ölébe és lovagold meg. Rakd be a fejed a mellei közé. Rakd be a kezed a meltartójába. na legyetek kreatívak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!