_boti95_ kérdése:
Szerintetek melyik az eddigi legjobb Need for Speed az EGÉSZ sorozatban?
Figyelt kérdés
Ha több kedvencetek van, akkor írjátok meg,és,hogy miért!
Előre is köszönöm! :)
2013. máj. 23. 21:40
1/11 anonim válasza:
Underground, Underground 2, Most Wanted. És azért mert ezek nem hyped szarok mint a többi (carbon kivételével, az még elég jó volt)
2/11 anonim válasza:
Szerintem a 2005-ös most wanted. De még amit az előző írt azok is jók. A mostaniak meg egyre szarabbak.
3/11 anonim válasza:
előző két hozzászólóval egyetértek és az Underground előttiekből kiemelném a Hot Pursuit 2-t is
4/11 A kérdező kommentje:
Ez elég egyértelmű. Mert már van talán több, mint 20 része, mégis csak pár rész van az emberek kedvencei között.
Amúgy nekem a két Underground, a 2005-ös Most Wanted, és az újabbak közül a The Run. :)
2013. máj. 24. 07:06
5/11 anonim válasza:
A The run is jó, csak az a baj vele hogy csak 2 órás. 2 óráért 13 ezret kiadni egy kicsit sok.
6/11 A kérdező kommentje:
13.000?? Én ezért a játékért postaköltséggel együtt 2900 Ft-ot fizettem! :) Jó hozzáteszem, hogy a PC-s verzióért (akciósan :D),de újonnan is max. 6000.
De, ha Te 13 ezret fizettél, akkor téged jól átb*sztak.
2013. máj. 24. 13:53
7/11 anonim válasza:
MOST WANTED 2012 XD amúgy nem, az egy hányadék lett, inkább a 2005-ös MW és a Carbon jött be nekem.
8/11 A kérdező kommentje:
Vajon mikor jön rá az EA, hogy a Need for Speed hayatlik a Criterion kezében, de tényleg, mikor lesz végre egy igazi jó, és új Need for Speed?
2013. máj. 24. 19:00
9/11 A kérdező kommentje:
A hayatlik helyett hanyatlik-ot akartam írni, bocs! :D
2013. máj. 24. 19:01
10/11 anonim válasza:
Underground 2,Most Wanted 2005.Carbon.Mert ezeknek van értelme!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!