Tudtok szívatásokat mondani?
táborba megyünk és kettő barátnőmmel megakarunk szívatni 2 csajt mert 1 szobában leszünk, és nagyon nem kedveljük egymást.
nem kell túl kemény szívatásokat. 12 évesek vagyunk.
Kérjetek a konyháról valami csípős izét (vagy ti is vihettek, piros aranyat vagy erős pistát), és nyomjatok egy kicsit a fogkrémjükbe, vagy tormával még jobb, mert az nem látszik a fehér fogkrémen :D
Vagy pálpusztai sajt az ágyuk mellé valami nehezen észrevehető helyre (nem tanácsos, ha a szoba kicsi, mert nektek is károtokra válhat).
Kínáljátok őket rágóval/chipssel, de előbb azt is buheráljátok meg (rágót megsózni), vagy ugyanez gumicukorral is jó.
De legyetek kreatívak, találjatok ki még hasonlókat, egy csomó jó dolgot lehet csinálni!
Egy csík fogkrém alvás közben az orrukra vagy a homlokukra szépen szétkenik az arcukon.
Én cipőbox-al is csináltam az durva volt.
Vagy egy vizet csorgatni a fülük mellett kancsóból pohárba folyamatosan álmukban tuti behugyozás nekem sikerült az egyik köcsög osztálytársamnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!