Miért írja ki nekem a postal 2 ezt a hibát?
Figyelt kérdés
Please enable Direct3D acceleration. You can do this by starting dxdiag and enabling Direct3D Acceleration in the Display1/2 tab after installing DirectX 8.1b (or later) and the latest drivers for your graphics card.
Alaplapi vga van gépben, a processzor, és a ram is elég nagy/sok, elvileg frissítettem a direct x 9-re, és a hardware gyorsítás is maxon van.
2013. máj. 23. 08:10
1/4 anonim válasza:
Nem minden játék szereti az alaplapi videokártyákat akármennyire is friss... ha Alaplapi akkor fenn áll a veszély hogy nem fog elindulni emiatt... annyit még megpróbálhatsz, mivel ez egy nagyon régi játék hogy a parancsikonon jobb gomb -> Tulajdonságok -> Kompatibilitás fül és ott válaszd ki A Windows Xp-t vagy a Windows 98 at ugyanis a DirectX 8 azokban az időkben "hódított"...
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem működik, keresek hozzá valami vga-. Azért köszi a választ :)
2013. máj. 23. 08:23
3/4 frank1997ize válasza:
Nekem is már volt ilyen letöltöttem a Direct3D és működött neked is ez kéne meg a DirectX 8.1b.Szedd le próbáld meg hogy úgy működik e ha nekem működött neked is fog.
4/4 A kérdező kommentje:
Megpróbálom, köszi
2013. jún. 26. 07:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!