Sims 3 Szigetvilág, szerintetek megéri? Tényleg olyan jó mint a képeken? Szerintem nagyon jó kiegészítőnek néz ki, de megéri hogy kiadjam érte a pénzt?
Figyelt kérdés
Ennyit tudok róla: egy új világ van benne,új cuccok,ruhák stb....le lehet menni az óceán fenekére,csónakozhatok és a víz felszínére költözhetek. Ha még tudtok vmi jót róla lécci azt is írjátok le! :)
;)
2013. máj. 22. 18:18
1/10 anonim válasza:
hát én nem fogom megvenni hanem letöltöm az 7 szentség, de alapjábavéve a sims kiegészítők jók zoktak lenni
2/10 anonim válasza:
lesz majd benne cápa,meg lehetsz sellő vagy csak találkozhatsz vele,azt nem tudom.
Vannak új cuccok(ruhák hajak cipők) és egy új világ...
Lehetlesz búvárkodni,kincset keresni az óceán fenekén!
Itt egy vidi: http://www.youtube.com/watch?v=dqA-r5EngEY
FELTÉTLENÜL NÉZD MEG! :)
Remélem tudtam segíteni!
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek ;*
2013. máj. 24. 19:46
4/10 DrarkPain válasza:
Én tuti hogy meg fogom venni ennek a videónak az alapján :)) : http://www.youtube.com/watch?v=GZDZEij7h4Q
5/10 anonim válasza:
Nekem megvan es nagyon jo.Szerintem megeri.
6/10 anonim válasza:
hát nekem már szinte 1hónapja hogy letöltöttem, egész jó :)
8/10 Ewii7 válasza:
Sziiasztok :)) azt nem tudnátok nekem meg mondani,hogy hogy lehet búvárkodni.?? Nekem sehogy se akarja :\
9/10 yellowflower07 válasza:
Ewii7 rákattintasz az óceánra és ott van, hogy légzőpipás merülés. ha sokáig csinálod, akkor a búvárkodás jártasságod fejlődik. ez után vannak olyan merülőhelyek, azt hiszem elsőnek a sziklazátonynál lehet lemerülni. oda kattintasz és ott van, hogy légzőkészülékes lemerülés. ahogy fejlődik a jártasságod, annál több helyen merülhetsz le. és nem árt atlétika jártasságot szerezni, ha megtámad egy cápa, akkor le tudd győzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!