Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek az új xbox...

Mi a véleményetek az új xbox 720. Xbox One ról?

Figyelt kérdés

Szerintetek jó let?

nekem nem tetszik a konzol, nektek?

2013. máj. 21. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

jó nagy lehúzás

pl az hogy a használt játékokat csak pénzért játszhatod

szégyen

ez már nem a szórakoztatásra megy hanem arra hogy aki megveszi arról minél többet lehúzzenek

2013. máj. 22. 14:02
 2/7 A kérdező kommentje:

Ja igazad van.

Én nagyot csalódtam a Microsoft-ban.

A box is hogy nézz ki,szánalmas.Ha nincs ötlet csak a google-ba be írod hogy xbox 720 olyan képeket lehet találni hogy csak na, egy kicsit át tervezik még jobban jártak volna.Én sokat többet vártam tőlük. Ez a sok év tervezés és az a sok millió kárba veszett.Nem nagyon a játék felé fordultak, és ez hiba.Egy valami amit megveszek az a új joy, mert az szerintem fasza :)

2013. máj. 22. 14:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Én szerintem inkább PS4-et fogok venni egyszer. Nekem se tetszik ez az új Xbox. Miért pont Xbox One(egy) a neve?... Logikusabb lett volna ha tényleg 720 vagy valami mást nevet adtak volna neki. Csak a külseje tetszik
2013. máj. 22. 22:38
 4/7 A kérdező kommentje:

most hogy utána olvasgattam egyre jobban bejön nekem :)

már kezd tetszeni a külseje is, nem azt mondom hogy de király ,de nem is rossz :)

valószínűleg 2-3 év után beszerzek egyet.Majd ha olcsóbb és több játék lesz, és kijön minden hibája :)

2013. máj. 23. 10:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A "360" névből adódóan eleve nem lehetett volna 720 mivel a nevét a bekapcsoló gomb körül világító 4 led-ről kapta ami egy teljes kört formáz az az "teljeskörű" szolgáltatás.

Az Xbox One a rajta futó 3 rendszert összesíti az az 3 az 1-ben ezért "One" a neve.

Amúgy nekem egyedül a használt játék szemétséggel van bajom a többi még csak elmenne,de ez nagy genyóság az MS-től.

2013. máj. 24. 20:56
 6/7 anonim ***** válasza:
de már mindent töröltek
2013. júl. 8. 13:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi ez a hülyeség, hogy 720? A becsületes neve Xbox One és szerintem kur.va jól sikerült. Nem bántam meg, hogy megvettem.
2014. okt. 27. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!