Mi a véleményetek az új xbox 720. Xbox One ról?
Szerintetek jó let?
nekem nem tetszik a konzol, nektek?
jó nagy lehúzás
pl az hogy a használt játékokat csak pénzért játszhatod
szégyen
ez már nem a szórakoztatásra megy hanem arra hogy aki megveszi arról minél többet lehúzzenek
Ja igazad van.
Én nagyot csalódtam a Microsoft-ban.
A box is hogy nézz ki,szánalmas.Ha nincs ötlet csak a google-ba be írod hogy xbox 720 olyan képeket lehet találni hogy csak na, egy kicsit át tervezik még jobban jártak volna.Én sokat többet vártam tőlük. Ez a sok év tervezés és az a sok millió kárba veszett.Nem nagyon a játék felé fordultak, és ez hiba.Egy valami amit megveszek az a új joy, mert az szerintem fasza :)
most hogy utána olvasgattam egyre jobban bejön nekem :)
már kezd tetszeni a külseje is, nem azt mondom hogy de király ,de nem is rossz :)
valószínűleg 2-3 év után beszerzek egyet.Majd ha olcsóbb és több játék lesz, és kijön minden hibája :)
A "360" névből adódóan eleve nem lehetett volna 720 mivel a nevét a bekapcsoló gomb körül világító 4 led-ről kapta ami egy teljes kört formáz az az "teljeskörű" szolgáltatás.
Az Xbox One a rajta futó 3 rendszert összesíti az az 3 az 1-ben ezért "One" a neve.
Amúgy nekem egyedül a használt játék szemétséggel van bajom a többi még csak elmenne,de ez nagy genyóság az MS-től.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!