Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Általános iskolai diákigazgató...

Általános iskolai diákigazgató választásra kellenének játékok, programok, amit egy felsős és alsós diák is élvezne, tetszene nekik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már gondolkodtam ezen,de semmi 5letem://
2013. máj. 19. 21:40
 1/4 johan99 válasza:

háááááát az atól függ itt vannak vegyes játékok:

Call of Duty 4 Dishonored (18+) assasin's creed 3

Age of Empires 3 Skyrim

2013. máj. 20. 06:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan ilyenre gondoltam,inkább iskolai programra!;)
2013. máj. 20. 09:59
 3/4 anonim ***** válasza:
A mi sulinkban van egy olyan nap, amikor minden osztály szervez egy vagy több 10 tagból álló csapatot, a lényeg az, hogy még maradjon pár ember az osztályban is. Az osztályok (a csapatot beleértve) kitalálnak egy ügyességi játékot, amit tudnak 1-től 10-ig pontozni. Kicsit bonyolult, de nálunk mindenki szereti, egyik évben például a tanárok is alakitottak egy csapatot.
2013. máj. 20. 15:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Van még egy ötletem: suliújság. Első hallásra régimódinak tűnhet, de ha jó cikkeket írsz- pl.: tesztek, pletykák,a hét/hónap osztálya, képe, feleltetésmentesítő cédula- akkor szeretni fogják.Most kérdezed, hogy hogy a fenébe tudod megszerkeszteni egyedül a tanulás mellet. Hát így: hírdess újságírói állást fizetéssel (az újság bevétele)! Minél nagyobb a rang annál nagyobb a fizetés. Tudom, hogy ez nem egy játék, de próbáld meg! :)
2013. máj. 20. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!