A Sims3-ban a titkos kód milyen károkat tud okozni?
Csak mert elég sokszor használom, például a szükségletek húzogatásához, de azt hallottam hogy károkat okozhat. Milyeneket?
Továbbá mit tehetnék a 12-es hibakód ellen? Regedit megvolt, eszköztárak szinte teljesen kiürítve, de ha kicsit tovább játszok, és kicsit több idő múlva mentek, azonnal előjön a hibakód...
Még valami: A telepítési sorrend befolyásolja a játékot?
Minden játékom eredeti (alapjáték, luxuslakás, leszáll az éj, házi kedvencek, természetfeletti erők, évszakok)
Én régóta játszok a Sims3-mal, és a kód még nem okozott semmiféle kárt :) Emellett még sok kód létezik amit sok internetes oldalon megtalálhatsz. A telepítési sorrend meg szerintem lényegtelen, hiszen mindenki a neki tetsző kiegészítőket veszi meg, nincs meghatározott sorrend.
itt össze vannak gyűjtve a kódok: [link]
(amit meg a testingCheatsenabled true-ről írnak az nem igaz, tapasztalatból mondom. régóta használom és nem történt semmi baj) :)
szerintem erről a titkos kódról csak hazugság a mese én is használom és tök jó
és valószinüleg azért mert ilyen tök jó valaki azt mondta hogy összeomlik a játék meg károkat okoz a kód de nem ezt csak azért mondta hogy más ne játszon ezzel a kóddal
Én is régóta használom a csaláskódot és eddig nem omlott össze a játék.
12-es hibakódom nekem is szokott lenni. Viszont pár hónapja letöröltem rengeteg dolgot a gépemről, internetet is, mert csak simsezésre használtam ezt a gépet. Aztóta nagyon ritkán van hibakódom, csak néha-néha, ha sokat vagyok sim szerkesztése/építés módban. Szóval szerintem ez helyfüggő is.
A játékok feltöltésének sorrendje, pedig teljesen mind1, csak annyiban befolyásolja a játékot, hogy amelyiket utoljára telepíted/amelyik a legújabb játék, annak a lemezével fut az egész Sims. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!