League of Legends, Fizzt, Zacet, vagy Rengart vegyem?
Figyelt kérdés
Igazából az assasinokat kedvelem, amik szerintetek ilyesmik, azokat leírnátok, nem csak az assasinokat, hiszen zac sem az, csak ugye, az E je , még az ultija azzá teszi.2013. máj. 19. 12:23
1/8 anonim válasza:
Diana megvan? én őt vagy Katarinát venném.
2/8 anonim válasza:
Zac az nem adja (könnyen szét lehet csapni a száját, pláne egy assassin-al vagy fighter-el) Rengar meg bonyolult, ferocity-re épül aztán ha nincs akkor meg alig üt a képességeivel valamit. Ezek közül Fizz szerintem a legjobb. Bár én Zed-et venném .
3/8 A kérdező kommentje:
Kössz, kata megvan, hmm akkor diana vagy fizz lesz.
2013. máj. 20. 00:19
4/8 A kérdező kommentje:
Bár ahogy így elnézem zed, igen komoly, csak nem nehéz vele játszani?
2013. máj. 20. 00:54
5/8 janee277 válasza:
Nyugi nem nehéz nekem is megvan :D
6/8 anonim válasza:
Zed eléggé OP, ajánlom még Brand-et, szerintem ő az egyetlen normális "varázsló-karakter" (lissandra mellett) akinek a kezelését könnyen el lehet sajátítani és eléggé OP.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor Zedet veszem, utána fizzt, brand már megvan. Akkor zacről letettem.
2013. máj. 20. 14:35
8/8 Nami the Tidecaller válasza:
Syndra nem assassin,de durva burstje van az ultijával.
Talon meg AD assassin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!