Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lehet olyant hogy számitógepre...

Lehet olyant hogy számitógepre atalakitani a ps3-as játékokat?

Figyelt kérdés
Hogy lehessen ps3 játékot pc-n játszani,hallotam van valami konvertaló progi hozzá
2009. okt. 2. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:

A PS3 konzolban Cell processzor van, úgyhogy gyakorlatilag nem lehet emulálni a legújabb processzorokkal sem.

Amiről te beszélsz azt emulátornak hívják.

Konvertáló program: video és hang fájlok átalakítására való program.

Visszatérve a PS3-hoz: a GPU-t még viszonylag könnyen lehetne emulálni, a Cell cpu-t meg szerintem kb. 10 év múlva lehet majd. Még egy normálisan működő PS2 emulátor sincs.

2009. okt. 2. 19:59
 2/4 A kérdező kommentje:
de lattam jatekot 2-ot is gepen devil may cry 4,lost planet es meg eggyet nem emlekszem tele volt xbox-os jellel a betu meg ilyen gomb c akkor az a jyosticket forgasd komolyan,gepen jatszodtam es irta h forgasd az xobxon a bal oldali joysticket ez at van alakitva
2009. okt. 2. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

de lattam jatekot 2-ot is gepen devil may cry 4,lost planet es meg eggyet nem emlekszem tele volt xbox-os jellel a betu meg ilyen gomb c akkor az a jyosticket forgasd komolyan,gepen jatszodtam es irta h forgasd az xobxon a bal oldali joysticket ez at van alakitva"

A Devil may cry4 és a Lost Planet PC-re is. De XBOX360-ról lett átportolva , ezért vannak benne a konzolos "betegségek" .(irányítás, mentés stb.)

2009. okt. 2. 20:14
 4/4 anonim ***** válasza:

A Devil may cry4 és a Lost Planet PC-re is MEGJELENT.

(az utolsó szót kihagytam az előbb.)

2009. okt. 2. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!