Konzol? (PS3 VS XBOX360)
Melyik konzolnak lenne szebb grafikája egy 55 cm-es tv-n
és a GTA IV,Bioshock inf.,GTA V (később) TV-t cserélnék majd később (egy ilyenre LG 32CS460) de most csak egy sima samsung 55cm-es TV-m van
és tényleg NAGYON le vannak butítva a konzolok vagy nem vészes?
előre is köszönöm a válaszokat!
Ez hülyeség, mindkettőnek ugyanolyan a képe.
Egyébként #1 jól írta, GTA IV boxon szebb, de ott is nagyon ocsmány, többinél meg nem nagyon van különbség.
Egyébként mindkét konzol jó, PS3 jobb az exkluzívjai miatt és az ingyen multi miatt, box meg olcsóbb, és a régi multiplatform játékok azon voltak szebbek (de ez már csak múlt idő).
"Képcsöves tévén szerintem a box élvezhetőbb, a ps3 képe röhejesen szar,ps3 képe röhejesen szar"
Mivel az egy HD konzol!ÉS nem volt olyan gagyi hogy az első kiadásokon még HDMI se volt!
A legtöbb multiplatform játék Xbox 360-on szebb mert az a gyengébb konol és arra fejlesztenek utána azt átportolják PS3-ra ami csúnyább lesz!
Buta vagy, hülyeségeket beszélsz, csak gondoltam jobb, ha tudod.
És nem azért írom, mert Xbox fanboy vagyok és meg akarom védeni, ellenkezőleg, pont a PS3-am van és azt is tartom jobban, ettől függetlenül hülyeségeket írsz.
2# " Képcsöves tévén szerintem a box élvezhetőbb, a ps3 képe röhejesen szar, ha nem hdmi-vel van tévére kövte."
Ez hülyeség átlagos képe van tény h hd-tv szebb
Igaza van a 4es nek:
"A legtöbb multiplatform játék Xbox 360-on szebb mert az a gyengébb konol és arra fejlesztenek utána azt átportolják PS3-ra ami csúnyább lesz!"
Ebben legalábbis...
Bár 2012től már nem igen van eltérés
Van benne igazság, az első pár évben PS3 eléggé gyengélkedett, és a multiplatform játékok lényegesen szebbek voltak X360-on, de az ok, hogy gyengébb és az miatt arra készül meg ilyenek az hatalmas baromság.
# 5
Ez mond a játékfejlesztöknek mert ezt konkrétan ök nyilatkozták!De te biztos jobban tudod!
nincsenek lebutítva sőt nem lessz problémád hogy akad valami mert ami kijön rá az fut (na jó van egy két kivétel)
játékélmény tekintetében a ps jobb mert több játék van persze ha te csak lőni sportolni vagy idióta 8 éveseknek való kinect játékokkal akarsz játszani akkor Xbox a kontroller kényelmessége az egyéni és a ps-ét támogatom akármennyire is elavultnak tartják mert h nem változtatnak rajta de ami jó azon ne is változtassanak XD amúgy mostanra már semmi különbség a grafika tekintetében
Ez Tudjátok Mindikis Ps3 Leggjób
kinek kell Csicska xbox 360 Olyan Szar a Olvasója
a legkiseb Karcot Alig Birja El ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!