Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Érdekes sztorijú játékok...

Érdekes sztorijú játékok milyenek vannak?

Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani olyan játékokat (pc-re) amelyeknek érdekes a sztorijuk? Nem csak ez a kicsit érdekes hanem a elgondolkodtató darabok is. Jó sztorija legyen de ez ne menjen a játékmenet rovására. Még egy kritérium hogy ha lehet akkor olyat ajánljatok amihez van magyarítás. Megértem úgy kézzel lábbal a szöveget de mégis csak jobb ha teljesen értem. Hogy milyen régi vagy milyen a grafika nem számit!

2013. máj. 17. 19:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Bioshock 1-2-3

Tomb Raider

Dragon Age(hun)

2013. máj. 17. 19:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Tomb Raider alatt az új 2013-ra gondolsz? A Bioshocknak igen hallottam hogy jó a sztorija. A Dragon Age milyen?
2013. máj. 17. 19:49
 3/8 sKillEr96 ***** válasza:

Penumbra: Overture

Penumbra: Black Plague

Penumbra: Requiem

Ez egy trilogia, de (szegyen, nem szegyen) annyira elgondolkodtato a sztorija, hogy en hiaba toltam ki a harmadik kivetelevel mind2t 2-szer MAGYARUL, kb. SEMMIT nem ertettem, mert az utolso resz mindent osszekavar :D AMugy ezek horror jatekok, de nagyon gondosan megtervezett sztorijuk van. PLusz azt nem tudom, hogy magyarul le lehet-e szedni vagy van-e hozza magyaritas, de eredeti DVD-n magyarul asszem egy ezres lehet max. darabja :D

2013. máj. 17. 21:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Fallout 3 GOTY
2013. máj. 17. 22:47
 5/8 anonim válasza:
The walking dead
2013. máj. 18. 10:45
 6/8 A kérdező kommentje:
A Penumbra milyen horror? A Fallout 3-at ismerem. jó játék de engem olyat sokat nem tudott lekötni.
2013. máj. 18. 15:29
 7/8 sKillEr96 ***** válasza:
Penumbra egy kcsit lelektani pszichohorror, azaz lelektani sztorija van, ahogy a szereplo felfedezi a multjat, meg az apja hagyatekat, rajon arra, ki az apja, meg ilyenek. Amugy meg egy nagyon intenziven a felelem atmoszferajara epito horrorjatekrol van szo, vannak benne ellenfelek, de az elso reszen kivul a masodik 2 ben semmid nincs, amivel harcolhatnal ellenuk, csak futni es elbujni tudsz, de nem az ellenfeleken van a hangsuly, az csak hab a tortan, hanem az egesz kornyezeten, meg a sotet torteneten, es a foszereplo elmebajaiban. Az Amnesia elodje, tehat hasonlo hozza, de szerintem a sztorija millioszor jobb, es kevesebb benne a z ellenseg, tobb a paras resz, ahol azt sem tudod, kell-e felned egyaltalan, vagy ha kell, mitol. Nagyon ajanlom! :D
2013. máj. 18. 17:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Ki fogom próbálni köszönöm :D
2013. máj. 18. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!