Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A God of War 3 történetében...

A God of War 3 történetében Kratos miért döfte magába az Olympus pengéjét a játék legvégén? Athena-nak miért nem adta át az erőt amit kért tőle?

Figyelt kérdés
Tudom hogy csak játék stb de kíváncsi vagyok az okára!
2013. máj. 16. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Mert nem akarta Athena-nak adni az erőt (már nagyon rég játszottam vele, de úgy tudom a végén "fel volt turbózva", talán Pandora szelencéjéből kapta az energiát vagy nem tudom), és mivel legyőzni nem tudta, így inkább megölte magát. Amúgy is a célját már teljesítette, megölte Zeus-t, és nem is volt már miért élnie.

Illetve ahogy neten rákerestem, azt írták több helyen, hogy ezzel reményt adott az embereknek.

2013. máj. 16. 12:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Amikor Kratos kinyitotta a pandora szelencéjét kiszabadította a gonoszságot és ettől a gonoszságtól vadult meg Zeusz!
2013. máj. 16. 16:22
 3/4 A kérdező kommentje:

Második: Azt tudtam én is :)

Első: aha értem!Ha Athena-nak adta volna az erőt akkor mi lett volna? Vagy ezt senki sem tudja? :D

2013. máj. 16. 18:50
 4/4 anonim válasza:
Akkor athene világuralomra tört volna. Mert kratos csak a remény erejével tudta megölni az isteneket. Es ahogy fent is említették visszaadta az emberiségnek ezzel az egésszel a reményt mert ha nem tette volna az emberiség is olyan maradt volna öröjre mint zeusz.
2020. febr. 11. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!