Miért kellett túlbonyolítani a számítógépes játékokat? Anno még milyen jó volt a call of duty 1-2 a hitman blood money és a max payne /csakhogy párat soroljak/ .
tulbonyolitva? na ne viccelj
oke hogy a regi jatekok linearisak voltak, nem ugy volt tudtad merre kell menni, mivel csak 1 elohaladasi lehetoseg volt, de ha 2x kitoltad mar ismerted a jatekot, nem volt izgalmas
a mostani jatekok felkinaljak a valasztas lehetoseget, igy akar tobbszor is kitolhatod a jatekot annelkul hogy unalmas lenne
Nincsen túl bonyolitva,csak a játékosoknak nagyobb az igényük és élvezhetöbbek a játékok mert vannak választási lehetőségek pl: Witcher
Igy a story is változik.
Meg régen is megvoltak a szabadon mászkálós játékok, voltak bonyolultak, és egyszerűek is.
Pl az általad felhozott CoD széria is mindig csak annyi volt hogy mész és lősz, az alap koncepció sosem változott.
Pl az általad felhozott CoD széria is mindig csak annyi volt hogy mész és lősz, az alap koncepció sosem változott.
nem változott.....hála a magasságosnak !!!!!!!!!
Szükség van a változásokra, szépek és jók voltak a régi játékok, de az embereknek már másra van szüksége; történetre, választásokra, hogy te magad lehess a főszereplő, ne csak egy robot, amit végigvezetnek az egészen. Személy szerint én nem értem, hogy lehet ugyanazt eladni már évek óta, noha értem a logikájukat; így megtartják a játékosaikat, ha változtatnának, lehet azokat is elveszítenék, és még újakat sem vonzanának be. A legtöbb cég pedig nem vállal be ilyen kockázatot, hiszen nekik is fontos, hogy profitáljanak a munkájukból.
Szóval engem pont az egyszerűség tud néha megőrjíteni; egy játéknak változatosnak kell már lennie, lehetőségekkel, hogy mindenki megtalálja azt, ami fontos számára egy játékban.
Amúgy szerintem továbbra is tele van a piac egyszerű "mész és ölsz" játékokkal, amikben végig fogják a játékos kezét, kifejezetten örülök neki, hogy kicsit túl is léptek ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!