Miért nem tudok szervert keresni Xfirevel COD4 multiban?
Figyelt kérdés
Régen rengeteget játszottam tört multival(4 éve kb). Most gondoltam újra felrakom, hogy játsszak haverokkal.
Felraktam, meg patcheltem, crackeltem. Punkbuster letölt, indít, add game, update. Rendben ez is meg van.
Xfire letölt, bejelentkezek, megtalálja a játékot, de nem tudok szervert keresni. A régi Xfireben simán ment régen, ez viszont nem megy valahogy...
Rámegyek az utolsó menupontra, erre a tankra vagy mire és lent hiába megyek rá a "Szerver keresése"-re, nem történik semmi. Próbáltam a középső menüben is közvetlenül a játéknál rámenni a "View servers"-re de ott sem reagál.
Mi lehet a gond?
2013. máj. 16. 02:54
1/3 anonim válasza:
Nemtudom, nálam is ez van, ez az új xfire valami hitetetlen nagy hányadék fos. Egyszerűen nem jó semmire, szervert se lehet rajta nézni, pedig a régit szerintem mindenki erre használta. Szar az egész, jól elbaszták.
2/3 anonim válasza:
Én az xfire-t már fel se raktam hanem beléptem a cod4 multijába és a menüjébe legfölül megnyomtam a join servert. Ott ha fent nincs beállítva internetre hanem mondjuk localra vagy favorite-re akkor átállítom. És már ott is vannak a szerverek vagy ha nincs akkor rányomsz a refresh listre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!