Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek lesz GTA 5 PC-re?

Szerintetek lesz GTA 5 PC-re?

Figyelt kérdés

2013. máj. 15. 20:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
63%
kifog jönni pc-ére örüljetek hogy majd le torrenteztiek mert a pcs ek 90% nemhiszem hogy megvenné:)
2013. júl. 3. 12:21
 12/19 anonim ***** válasza:
Ja mert konzolon nem lehet tört gamet tolni...
2013. júl. 3. 22:46
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha ugyan olyan sz*r lesz, mint a GTA IV. akkor miért vegyem meg. Előbb meglesem, meg-e éri venni. Dehogy úgy járjak mint a másikkal. Megvettem aztán adtam is el jó nehezen... Sok szerencsét Rockstar Games Még egyszer úgy sem gyártotok olyan fa*a játékot, mint a San Andreas!
2013. júl. 7. 10:20
 14/19 anonim válasza:
látom te is micimackon nőttél fel :D
2013. júl. 7. 14:11
 15/19 anonim ***** válasza:
Látom szépen eltávolították az igazságot! :P
2013. júl. 7. 16:23
 16/19 A kérdező kommentje:
én megveszem nem torrentezek, nem szeretek, a játékok 99%-át megvettem, van vagy 2 szekrénynyi játék :D
2013. júl. 8. 21:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Én általában leszedem torrenten, megnézem milyen és utána veszem meg ha bejön a játék /nem fals reklám áldozata/ és fut rendesen a gépemen. Nekem ez pótolja a régi idők demó korszakát.
2013. júl. 8. 23:14
 18/19 anonim ***** válasza:
jaja letöltöd torrenten és ha fut meg minden megveszed?te kinek akarsz hazudni aki leszedi torrentről a játékokat az 100% hogy nemfogja megvenni
2013. aug. 9. 17:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Minek hazudnék itt ahol senki se tudja ki vagyok idegeneknek? Semmi hasznom nem lenen belőle. Elismerem régen sok játékot leszedtem torrenten és nem vettem meg, de már jó pár éve mióta melóm van és időm is szűkös amit ép tolok azt megveszem, főleg ha multi vagy co-op része is van akkor még jobban megéri.
2013. aug. 9. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!