Hasznos modok minecraftra?
1. Válaszoló nagyon unatkozik :D
Mo'Creatures
Nagyon sok új állatot tesz be a játékba, és az állatok bőrével húsával stb. még több dolgot lehet csinálni...
Ha nem akarod nagyon túlbonyolítani a dolgot akkor a legjobb ha egy komplett modpacket teszel fel. Ezek közül a legjobbak a Feed The Beast modpackek amit maguk a modderek csinálnak. Ezek közül is a legtöbb újdonságot adó az FTB Ultimate.
Ha érdekel itt a hivatalos oldaluk:
Aktuális CRACKELT launcher:
Itt pedig tutorial videók töménytelen mennyiségben:
Köszönöm a válaszokat,de végül én csinálom a modokat :)
HA valakit érdekel,hogyan kell EGYSZERŰEN modot készíteni,akkór keressetek rá: "MCeator"
Én például 5 nap alatt már 121 modot készítettem,és mind nagyon hasznos és szórakoztató.
Kedveleteses kérdező, nagyon örülnék, ha az általad kreált modpacket közzé tennéd valahol. Épp ilyesmi, egyszerűen feltehető, de jó, hasznos, élvezetes modokat keresek.:D
-Előre is köszi-
Ha leszeded az MCEATOR-t akkór saját magadnak tudsz egyszerűen egyszerübb modokat készíteni. (Új ércek,mobok,fegyverek... )
Nem teszem a közzé a modjaimat,mert nem valmai jók.
Sok sikert a moddoláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!