Lehetséges lenne a WOW-ba egy fordítót beépíteni? (Főleg angol-magyarra gondoltam)
Figyelt kérdés
Azért kéne mert játszok egy átalakított High RP szerveren ahol csak angolul lehet beszélni(írni).A lényeg hogy lefordítsa a WOW-ban valami amit írnak ha nem értem.2013. máj. 13. 08:47
1/4 anonim válasza:
Egyszerűbb, ha ablak módban nyitod meg a játékot, és gyorsan átváltasz böngészőre, azon belül pedig Google fordítóra.
2/4 A kérdező kommentje:
Már próbáltam.
De akkor másolgatni kell egy csomót és a többiekhez képest úgy nagyon lassú vagyok.Ezért kéne a játékba egy beépített fordító.
2013. máj. 13. 13:12
3/4 anonim válasza:
Nemnagyon van ilyen sajna, a chatet főleg nemlehet megoldani igy. A küldetések szövegét is például max szerveradmin szinten lehet átírni, ha van aki foglalkozik azzal, hogy fordítgassa őket.
4/4 A kérdező kommentje:
Oké, értem.
2013. máj. 13. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!