PS3 megosztás legális vagy illegális?
PS3-on van ez a megosztás dolog aminek a lényege az hogy valaki megveszi a játékot vagy DLC-t és azt egy másik játékossal megosztja úgy, hogy ő belép annak a játékosnak az accountjába aki megvette és letölti a saját gépére a játék/DLC adatait így az az ő gépén is rajta lesz. Most az érdekelne hogy ez legális-e a PSN rendszerében.
Előre is köszi a válaszokat!
Szerinted a Sony direkt csinálta így?
Ha valaki letölt egy fizetős cuccot ingyen az ILLEGÁLIS!
"aminek a lényege az hogy valaki megveszi a játékot vagy DLC-t és azt egy másik játékossal megosztja úgy, hogy ő belép annak a játékosnak az accountjába"
Nem torrent nem semmi letöltés....
Mondjuk te megveszed a játékot aztán megmondod nekem a jelszód meg a felh neved és belépek a te accodal majd letöltöm énis
De értsd már meg hogy én FIZETTEM érte te meg nem!Tehát INGYEN jutsz hozzá
Ez mindennél így van.Veszed egy filmet.Áthívlak hozzám.Megnézhetjük együtt,de ha te átmásolod egy másik DVD-re a filmet az már ILLEGÁLIS mert ingyen jutottál hozzá a filmhez
A fizetős DLC is ilyen
te megveszel 1 játékot felteszed tegyük hozzá nem kell hozzá dvd odaadod nekem én is felteszem ez legal
te átmásolod nekem akkor illegal
Reménytelen eset vagy
Gondolom a videójáték készítő cégek nagyon örülnének neki ha 1 ember megvenné a játékukat és feltelepítené ingyen a többi 7 milliárd embernek...
Bagoly mondja XD
Nem arról van szó h ki happy ki nem, de amúgy is csak 1-2 ember sőt ha én így csinnám én pénzt kérnék érte vagy fele-fele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!