Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PS3 megosztás legális vagy...

PS3 megosztás legális vagy illegális?

Figyelt kérdés

PS3-on van ez a megosztás dolog aminek a lényege az hogy valaki megveszi a játékot vagy DLC-t és azt egy másik játékossal megosztja úgy, hogy ő belép annak a játékosnak az accountjába aki megvette és letölti a saját gépére a játék/DLC adatait így az az ő gépén is rajta lesz. Most az érdekelne hogy ez legális-e a PSN rendszerében.

Előre is köszi a válaszokat!

2013. máj. 11. 18:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem legális,de nem b*sznak meg érte,legalábbis engemet nem csesztetett senki amikor ilyet csináltam :D
2013. máj. 11. 20:16
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha megtudod csinálni legális...
2013. máj. 11. 22:15
 3/15 anonim ***** válasza:
LOL a torrent oldalakról való letöltést is meglehet csinálni akkor az is legális? :D Ne legyél már ennyire idióta könyörgöm!
2013. máj. 11. 22:19
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha ps3on megtudja csinálni akkor legál mert ha nem lenne az akkor a sony már kikapcsolta volna azt a megosztás zsenikém...
2013. máj. 11. 23:57
 5/15 anonim ***** válasza:

Szerinted a Sony direkt csinálta így?

Ha valaki letölt egy fizetős cuccot ingyen az ILLEGÁLIS!

2013. máj. 11. 23:59
 6/15 anonim ***** válasza:

"aminek a lényege az hogy valaki megveszi a játékot vagy DLC-t és azt egy másik játékossal megosztja úgy, hogy ő belép annak a játékosnak az accountjába"

Nem torrent nem semmi letöltés....

Mondjuk te megveszed a játékot aztán megmondod nekem a jelszód meg a felh neved és belépek a te accodal majd letöltöm énis

2013. máj. 12. 01:27
 7/15 anonim ***** válasza:

De értsd már meg hogy én FIZETTEM érte te meg nem!Tehát INGYEN jutsz hozzá

Ez mindennél így van.Veszed egy filmet.Áthívlak hozzám.Megnézhetjük együtt,de ha te átmásolod egy másik DVD-re a filmet az már ILLEGÁLIS mert ingyen jutottál hozzá a filmhez

A fizetős DLC is ilyen

2013. máj. 12. 01:34
 8/15 anonim ***** válasza:

te megveszel 1 játékot felteszed tegyük hozzá nem kell hozzá dvd odaadod nekem én is felteszem ez legal

te átmásolod nekem akkor illegal

2013. máj. 12. 17:59
 9/15 anonim ***** válasza:

Reménytelen eset vagy

Gondolom a videójáték készítő cégek nagyon örülnének neki ha 1 ember megvenné a játékukat és feltelepítené ingyen a többi 7 milliárd embernek...

2013. máj. 12. 20:30
 10/15 anonim ***** válasza:

Bagoly mondja XD

Nem arról van szó h ki happy ki nem, de amúgy is csak 1-2 ember sőt ha én így csinnám én pénzt kérnék érte vagy fele-fele

2013. máj. 12. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!