Miért van ez? (többi lent)
Elinditom a játékot nyomom pár percig és kidobja ezt...
van mikor elég jol birja és csak 1 ira után irja ki,
vagy kidob egy ablakot benne egy valagnyi kérdőjelle és 2 választás kérdőjel vagy kérdőjel .
hogy lehet orvosolni ezt a problémát?
már ujra telepitettem a játékot másik mappába de semmi.....
te az aki az első voltál,te tényleg ilyen hülyének nézek ?
1. a PrSc-es ötlet lett volna csak nem másolta a képet mivel a háttérbe futott a játék és csak fekete képernyő jött ki
2.fent volt a C:/-n a D:/-n és az E:/-n is
3.ha nem vagy amatőr akkor valami megoldást légyszi vagy inkább ne is szólalj meg :)
kösz!
Te második? minden problémát úgy oldanál meg h elfutsz előle és a könnyebb utat választod? 1 faszom játék végett ami talán elvan b@szva nem fogom újra rakni a Winfost!
Megoldást vártam gyerekek !!!!
Ha nem lenne ekkora pofád, még talán segítenének is. :)
Semmi bántót nem írtam, ha te megsértődtél rajta, menj a f_szomba a szaroddal együtt.
hmm .. Metállat :D lehet az is vagy :D nagy állat !
nem az a gond h megsértődtem de nem kell használati utasitás ahhoz h hogy használjam a PrintScreen -t
jó igaz vannak elég sokan akik nem ismerik....
másrészt meg miből gondoltad h nem a C-re telepitettem?
És mé lenen nagy a pofám ? azért mert válaszoltam arra amit irtál?
nem azért irtam mert megsértődtem hanem h ennyire lenézed a másikat...
és ha neked nem tetszik akk mi a faszé irsz? :D
És te úgy születtél, hogy tudtad a Printet használni?
Lenézés volt, hogy belinkeltem, hogy kell?
Legalább érvelni tudj már.
másrészt meg miből gondoltad h nem a C-re telepitettem?
És miből gondolhattam volna, hogy arra raktad?
A család összes gépét én buzerálom (játékokat nem) és láttam már hajmeresztő dolgokat.
Tisztelt kérdező!
Tudom a megoldást a gondodra,de mivel ekkora egy seg.fej vagy így inkább csak ajánlom,hogy járj pszichológushoz a dühkitöréseiddel.Feltettél egy kérdést és kaptál rá két olyan választ amivel nem tudtál mit kezdeni.Te máris leszidod őket.Nálad valami gond van.Ha a gépeddel is ilyen vagy nem csodálom,hogy ilyen hibákat ír ki.meg is érdemled.
Na megyek.Játszom egy jót a Metin2-vel :))))))
Tisztelt utolsó válaszoló!
A te megoldásod egyáltalán nem érdekel,mivel te is seg.fej vagy ,és neked azt tudom javasolni,hogy akkor ne járj fel erre az oldalra vagy olvasd még el 1 párszor amit irtam.....
Miért kéne pszichológus? Milyen dühkitörések?
Szerintem te még nem láttál dühkitörést :D
Egyáltalán nem rosszból irtam vissza az elsőkre.
Máshogy hangzott volna ha 1 idegbeteg lennék.
Leirom még 1x olvasd el többször ...
És nyugodtan menj, jó játékot :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!