Zoookecy kérdése:
Segitség XBOX360 játék vásárlás?
Figyelt kérdés
Sziasztok! XBOX360 játékokat szeretnék vásárolni , viszont nem tudok dűlőre jutni a lent felsoroltak között. Ebben szeretnék segítséget kérni :)Valamint kíváncsian várom véleményeteket a játékokról. A címek az alábbiak:
- Gears of War 3
- Gears of War Judgement
- Forza Horizon
- Far Cry 3
- Dead Island Riptide
- Injustice Gods Among Us
- Bioshock Infinite
- Dead Space 3
- Resident Evil 6
Előre is köszönöm :)
2013. máj. 9. 18:43
1/6 ZolaZotya válasza:
Far Cry 3-t és a Bioshock Infinite-t ajánlom mindkettő nagyon jó játék.
2/6 zsigu70 válasza:
szerintem is ezek a legjobbak de emellett ajánom mind a két gears of wart és a dead islandot is! ha nincs meg neked a skyrim akkor azt is vedd meg vagy próbáld ki mert nagyon jó játék
3/6 tomaseltas válasza:
Egyertelmuen BioshockINFINITE.Toronymagasan az ev jateka.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ;)
Bioshock Infinite, Forza Horizon, FarCry 3 érdekelnek megveszem őket.
Viszont a Gow- ban nem tudom melyiket vegyem 3 vagy judgement.
Valakinek esetleg javaslata?
2013. máj. 11. 17:51
5/6 anonim válasza:
Ha végigjátszottad az 1. és 2. részt akkor a 3-mat ha nem akkor a Judgement-et.
6/6 anonim válasza:
Far Cry 3, Bioshock Infinite, Forza Horizon!! Far Cry 3-om megvan nekem nagyon megéri megvenni! Bioshock Infinitével haveromnál játszottam jó játék csak az irányítása furcsa! Forza Horizon a legjobb kocsis játék a világon nagyon jó a grafika és élvezetes vele játszani! Én ezeket választanám a te helyedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!