Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Crysis 3 futtatása DX10 es...

Crysis 3 futtatása DX10 es videokártyával?

Figyelt kérdés

Szoval az interneten van pár ilyen hackes dolog hogy lehet Directx 9.0c

és 10 verzioval játszani a Crysis 3 at.

Ezekböl mi az igaz ,átverés vagy nem? Esetleg ha valaki tapasztalta már annak müködött a játék?

A minap sikerült leszednem egy dx10 es hack cracket,de nem tudtam kicsomagolni mert jelszot kért. Volt ott egy kis jegyzet tömb fájl abba benne volt egy link hogy ott találhato meg a jelszo a kicsomagoláshoz igen ám de a jelszó readme fájlt nem tudtam leszedni mert valami Survey vagy mi jött be aztán iphonokat meg tabletteket akartak rám sózni és ott tovább sem tudtam lépni.

Szerintetek ez a Survey átverés?

Meg láttam olyasmit is hogy a Crysis 2 mappájábol valami fájlokat másoltak át a Crysis 3 mappájába,egy videoba mutaták a youtuben.

Szerintetek ez mind kamu? Létezik valamilyen megoldás rá hogy ne csak dx11 en menjen a játék? Várom a véleményeiteket és a tapasztalataitokat is egyaránt.

2013. máj. 8. 14:35
 1/2 anonim ***** válasza:
nemtom én ha surveyes dolgot találok abból rögtön kilépek mert SZTEM az csak átverés
2013. máj. 8. 21:41
 2/2 A kérdező kommentje:

Szerintem jó lenne ha készitene az EA egy Directx 9 vagy 10 es patchet.

Sokat buk a Pc- s üzletén az EA mert egy játék miatt senki nem szalad a boltba több százezerèrt uj gépet venni hogy türhetöen tudjun vele játszani.

Én eddig megvettem mind a 2 részét meg + Warheadot is csak 3 at nem.

Az én gépem elég jó pörgetné a játékot ha nem kellene a dx11 mert ugye alap követelmény hogy dx11 videokártyás támogatásod legyen.

Szoval EA vagy Crytek nem halnátok bele ha csinálnátok egy Dx10 es patchet a játékhoz, talán nektek is jobb lenne ha több ember venné meg a Crysis 3 at.

2013. máj. 11. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!