A GTA San Andreas-ban hova kell dobni a táskabombákat az Esélytelenül c. küldetésben? Lent.
Figyelt kérdés
Az ajtóra már próbáltam,de ha mindet oda dobtam akkor mind felrobbantunk,viszont ha nem dobom oda az összeset akkor meg nem tudom megnyomni azt a gombos akármit,hogy felrobbanjon.valami hasznos tanács?az értelmes válaszokat megköszönöm2013. máj. 7. 19:13
1/1 anonim válasza:
Nem emlékszem már pontosan hogy hogyan működik ez a dolog de ha eldobod a táskabombát akkor át kell váltanod a távirányítóra és azon megnyomni a gombot
Azért robbanak fel ha mindet odadobod mert ugye automatikusan átvált a távirányítóra mivel elfogynak a táskabombák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!