Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért lett fekete (majdnem)...

BlackJack923 kérdése:

Miért lett fekete (majdnem) minden a Mass Effect-ben?

Figyelt kérdés

Pár napja kezdtem el játszani a Mass Effect 1-el, naponta pár órát. Aki ismeri/végig játszotta már a játékot, azokat kérdezném elsősorban, hogy tapasztaltátok-e azt, hogy amikor a Novérián vagytok és a 15-ös csúcshoz érkeztek, bementek a toronyba és miután bementél te, az aktuális csapatod, az ellenfelek és pár tereptárgy is egyszerűen egy fekete pixelhalmazzá válik. Tudsz mozogni, harcolni, stb rendesen, csak egy nagy darab fekete valami vagy. És ez eléggé zavaró. Szóval ha valaki esetleg látott már ilyet, vagy esetleg tud rá megoldást, pls írja meg.

Előre is köszönöm. (:

Ja igen a gép amin fut egy Asus K55DR: AMD A8 (quad core), Radeon HD 7640G + 7470M 1GB, 4GB DDR3-as RAM, 750 GB HDD, WIn7 Hoe Premium 64b bit.

2013. máj. 6. 23:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Én ilyet nem tapasztaltam. Olyat hallottam, hogy ha crackelt a játék, akkor Therumon csinál ilyet (a láva, meg a föld változik hasonlóan feketévé). Hogy hogy kell megoldani, arra nem tudok jót írni, esetleg ha nem eredeti, akkor egy másik crack, illetve a különböző verziójú patch-ekkel való kipróbálás, ha eredeti, a legújabb patch feltételén kívül mást nem tudok ajánlani. Megpróbálhatsz ezen kívül persze a grafikai beállítások módosításával is, esetleg a videokártya szoftveres frissítésével, de ezek már csak a szokásos alaptanácsok.
2013. máj. 7. 05:41
 2/2 anonim válasza:
Kíváncsi lennék hol töltötted le a játékot? -Magyarosítást feltetted?
2017. ápr. 1. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!