Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan kell a minecraft...

Hogyan kell a minecraft szerveremet egy weboldalon keresztül működtetni?

Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy ha valaki szerver hozzáadásánál beírja a weblapom címét, akkor tudjon csatlakozni a szerverhez és ne kelljen hozzá hálózati program. És nekem az ipv4 címen kell futtatnom a szervert?

2013. máj. 6. 21:00
 1/6 anonim ***** válasza:

A domain beállításainál kell kutakodni, amit többnyire csak akkor érsz el, ha fizetősről van szó.

[link] ezt találtam így hirtelen.

2013. máj. 7. 02:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem nincs előfizetésem állandó ip címre. Akkor a routerem beállításainál kell egy domain name server (DNS) címet adnom?
2013. máj. 9. 10:57
 3/6 A kérdező kommentje:
És igényelnem is kell valahol egy fizetett domain nevet?
2013. máj. 9. 10:58
 4/6 anonim ***** válasza:

A routeredet hagyd békén, és ha állandó IP címed nincs akkor felejtős a dolog. Domain névnél kellene saját ip címedre beállítani az átirányítást, de ha nem fix az IP-d akkor azt folyamatosan átkell írnod minden címváltásodkor, szerintem felejtős a dolog.

(pár ezer forint havonta egy minecraft szerver bérlés, domain az 3000ft 2 évre)

2013. máj. 9. 13:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Én azt hittem, hogy ha a nem fix ip-met egyszer hozzárendelem a honlapomhoz, akkor automatikusan felismeri a gépemet, vagy ehhez programot kéne írnom? Én csak pár barátommal játszom túlélőben a szerveren és csak azért kéne a honlapomhoz való hozzárendelés, hogy a barátaimnak ne kelljen csatlakozniuk hozzám hamachin. Ha ezt program segítségével sem lehet megoldani, akkor maradok a hamachinál.
2013. máj. 9. 14:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Erre nincs szükség hamachira, küldök elérhetőséget privátban és segítek.
2013. máj. 9. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!